Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Woonvloeren - Woonvloeren Woonvloeren - Woonvloeren
Oude Geerdink Tegels & Badkamers

Woonvloeren

De woonvloer is erg bepalend voor de sfeer van je woning. De keuze van de vloer zorgt er al snel voor dat de ruimte bijvoorbeeld warm of klassiek oogt. Bij Oude Geerdink zijn we gespecialiseerd in tegelvloeren voor je badkamer, maar ook voor de rest van je woning. Wat dacht je van keramisch parket, of tegels in een mooi motief? We laten je graag de mogelijkheden zien. 

Een woonvloer voor elke ruimte

Wie denkt dat tegels alleen geschikt zijn voor de badkamer, heeft het mis. Tegenwoordig is het aanbod in tegelvloeren zo divers, dat ze prachtig staan in elke ruimte. Bijvoorbeeld in je keuken of woonkamer. Het makkelijke onderhoud is een groot voordeel van een tegelvloer. Ook kun je veilig vloerverwarming aanleggen, zodat koude voeten verleden tijd zijn. Bij Oude Geerdink vind je woonvloeren in allerlei materialen, formaten en prijsklassen. Zoals deze XXL-tegels in betonlook. 

Woonvloeren - Een woonvloer voor elke ruimte

Natuurlijke vloertegels

Houd je van een natuurlijke look? Dan zijn tegelvloeren met een natuurgetrouwe print een goede keuze. De technieken van nu maken het mogelijk om materialen als hout en marmer realistisch na te maken. Zoals nerven en knoesten in een houtlook tegel, waardoor die haast niet te onderscheiden is van het origineel. Zo heeft Villeroy & Boch een Nature collectie, met tegels in diverse natuurlijke dessins. 

Woonvloeren - Natuurlijk en design
Woonvloeren - Natuurlijk en design

Woonvloer met motief

Mag het van jou wel wat gewaagder? Overweeg dan een woonvloer met een mooi patroon. Neem nou deze porseleinen vloertegels met een zwart-wit design. Deze vloer maakt jouw woonkamer gelijk bijzonder. Zeker in combinatie met een basic wand en rustige meubels valt de vloer gelijk op. In ons assortiment heb je een grote keuze uit designtegels. 

Woonvloeren - visgraat en vakmanschap

Jouw nieuwe woonvloer met vakmanschap gelegd 

Bij Oude Geerdink hebben we jarenlange ervaring in de tegelbranche. Dat geeft jou de garantie van deskundigheid en expertise. Onze specialisten kunnen elke tegelwoonvloer in je woning aanbrengen. Ook tegels in een bijzonder patroon, zoals een visgraatmotief, leggen we met uiterste precisie. We nodigen je graag uit in de showroom om de mogelijkheden voor jouw woning te bespreken.  

Woonvloeren - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief