Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Waterontharders - Waterontharders
Oude Geerdink Tegels & Badkamers

Waterontharders

In de omgeving van Albergen, Almelo en Borne hebben we veel last van hard water. Dit kan lastig zijn want kalk geeft aanslag. Het zorgt ervoor dat apparaten zoals wasmachines, koffiezetapparaten en waterkokers eerder stukgaan. Oude Geerdink Tegels en Badkamers heeft hiervoor de oplossing: waterontharders. 

  Waterontharders - 1. Oude Geerdink Kalkaanslag in de douche

Kalkaanslag in de douche

Wanneer u last heeft van hoge waterhardheid, oftewel hard water, slaan wanden, tegels en voegen maar vooral de douchewand wit uit. Dit is kalkaanslag. Ook douchekoppen kunnen verstopt raken waardoor water niet meer doorstroomt. De witte aanslag laat zich niet makkelijk wegpoetsen. Bovendien trekt een laagje kalkaanslag vuil en nieuwe kalk aan. Om uw sanitair en huishoudelijke apparaten beter te beschermen tegen hard water hebben we bij Oude Geerdink waterontharders in meerdere varianten.

Water ontharden

De hardheid van water wordt veroorzaakt door de hoeveelheid calcium en magnesium. Het geeft een lelijke kalkaanslag en verstopt apparaten. Ook is het een aanslag op al het blinkende chroom en glas in uw badkamer. Om dit te voorkomen kunt u gebruikmaken van een waterontharder.

  Waterontharders - 2. Oude Geerdink Water ontharden/Hoe werkt het
  Waterontharders - 2. Oude Geerdink Water ontharden/Hoe werkt het

Hoe werkt een waterontharder?

Een waterontharder filtert het leidingwater voordat u het gebruikt en maakt het water zachter. Hiermee voorkomt u de aanslag. U verlengt de levensduur van uw badkamer en voorkomt onnodige reparaties. Bovendien draagt zacht water bij aan een mooie huid en zacht haar. Nog een voordeel: zacht water warmt sneller op. Een slimme, energiebesparende investering!

Aquastar ontharders

Oude Geerdink Tegels en Badkamers levert waterontharders van Aquastar. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maten. De waterontharders zijn eenvoudig te plaatsen. U heeft direct resultaat. Woont u in de omgeving van Albergen, Almelo of Borne? Aarzel niet en kom even naar onze showroom voor een duidelijke demonstratie.

  Waterontharders - 3. Oude Geerdink Aquastar ontharders
  Waterontharders - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar inspiratie? In onze showroom vindt u prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Oude Geerdink tegels & badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Oude Geerdink tegels & badkamers dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Waterontharders - Reviewblok
Wij scoren een
9
08-06-2018
Waardering van onze klanten Bij problemen, komen ze direct met oplossingen.
Waterontharders - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties