Logo Oude Geerdink
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
23 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
23Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Oude Geerdink

Patchworktegels toilet

Patchworktegel toilet

Patchworktegels toilet

Dit complete, eigentijdse toilet van ons Mix en Match huismerk heeft een speels, elegant effect door de patchworktegels. Deze tegels geven het toilet karakter zonder overheersend te zijn. De patchworktegels bieden de mogelijkheid om lekker te variëren. Dankzij de verschillende patronen ontstaat snel een eigen ontwerp, terwijl de eenheid toch bewaard wordt.

Trendy opbouwkom met handige eiken onderkast

Het complete, eigentijds toilet heeft een Mix & Match fonteinkom van solid surface. Deze trendy opbouwkom heeft een mooie mat witte look die uitstekend combineert met de eiken grey wash onderkast. Heel handig aan deze onderkast is de geïntegreerde handdoekhouder. Zo heeft u altijd een handdoek binnen handbereik. De fraaie inbouw fonteinkraan is de finishing touch van deze mooie fonteinopstelling. Alles zit netjes weggewerkt achter de muur en geeft de toiletruimte hierdoor een rustige, chique uitstraling.

Zwevend toilet

Het toilet van het Mix & Match huismerk is zwevend. De wc hangt vrij van de grond. Op deze manier kunt u gemakkelijk onder het toilet schoonmaken. Het is een compact toilet dat meer ruimte geeft. Met de softclose, quickrelease closetzitting heeft u ook alle comfort die een toiletbril kan geven. De bril sluit langzaam door de softclose. Dankzij de quickrelease verwijdert u eenvoudig de wc-bril en kunt u het toilet makkelijk schoonmaken.