Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Tegels - Tegels
Oude Geerdink Tegels & Badkamers

Tegels

Wij van Oude Geerdink Tegels en Badkamers in Albergen zijn van oorsprong een tegelzetbedrijf. We hebben dan ook een passie voor tegels. En dat is zichtbaar in onze luxe showroom. Hier vindt u een groot assortiment tegels van hoge kwaliteit in diverse stijlen, formaten en kleuren. Voor uw badkamer, maar ook voor uw woonvloer. 

Groot tegelassortiment

In onze inspirerende badkamershowroom in Albergen, vlakbij Almelo en Borne vindt u een uitgebreid assortiment tegels voor uw keuken, woonkamer, badkamer, hal of toilet. Naast de grote A-merken, zoals Villeroy & Boch en Sphinx vindt u bij ons ook een groot assortiment Mosa-tegels. En we hebben onze eigen tegelmerken. Merken die we zorgvuldig hebben geselecteerd om een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Kom langs. Dan laten we u graag de nieuwste trends en innovaties op het gebied van tegels zien.

Direct contact opnemen
Tegels - 1. Oude Geerdink Groot tegelassortiment

De nieuwste trends in tegels

We laten u graag de nieuwste tegeltrends zien. Wat dacht u bijvoorbeeld van het nieuwe keramische parket met houtlook? Niet van echt hout te onderscheiden, maar wel met alle voordelen van een goede tegel. Onderhoudsvrij, slijt- en kleurvast! 

Tegels - 2. Oude Geerdink Nieuwste trend/ Grote tegels in grijstinten
Tegels - 2. Oude Geerdink Nieuwste trend/ Grote tegels in grijstinten

Grote tegels in grijstinten

We zien ook een trend in steeds grotere tegels. Gebruikelijk zijn tegels van 60 x 60 of 30 x 60 cm. Tegenwoordig zie je ook tegels van 75 x 75 op zelfs 100 x 100 cm. Populair zijn ook de betonlook tegels in diverse grijstinten. Wat u ook kiest we adviseren u graag over de mogelijkheden.

Vakmanschap bij Oude Geerdink Tegels en Badkamers

Al drie generaties lang zijn we Oude Geerdink Tegels en Badkamers werkzaam in de tegelbranche. Met onze deskundigheid en expertise weten we precies welke tegel we het beste kunnen adviseren. Hiervoor kijken we naar de ruimte en luisteren we goed naar uw wensen. Kom langs. Een tegel moet je zien en voelen, bezoek onze showroom in Albergen, vlakbij Almelo en Borne, en laat u inspireren. De koffie staat klaar!

Tegels - 3. Oude Geerdink Vakmanschap
Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Oude Geerdink tegels & badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Oude Geerdink tegels & badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegels - Reviewblok
Wij scoren een
9
07-09-2019
Waardering van onze klanten Er wordt op een prettige en informele wijze via korte lijntjes met de klant gecommuniceerd. Afspraken worden gewoon nagekomen ook als zaken anders lopen dan voorzien.
Tegels - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties