Logo Oude Geerdink
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
23 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
23Baden+

Showroom opruiming bij Oude Geerdink in Albergen

Facebook Oude Geerdink

Tegels

Tegels

Tegels

Uitgebreid assortiment tegels

Naast onze inspirerende badkamershowroom in Albergen, vlakbij Almelo en Borne, hebben wij ook een uitgebreid assortiment tegels voor uw keuken, woonkamer, badkamer, hal of toilet. Natuurlijk zorgen we er steeds voor dat we de nieuwste tegeltrends aan u kunnen laten zien. Kijk bijvoorbeeld nu naar ons nieuwe keramische parket. Niet van echt hout te onderscheiden, maar wel met alle voordelen van een kwalitatieve tegel.

Ruime ervaring in tegels voor uw complete badkamer

Omdat we al drie generaties ervaring hebben in de tegelbranche weten we ook precies welke tegel het beste in welke ruimte past. Naast de grote A-merken, zoals Villeroy & Boch tegels en Sphinx tegels vindt u bij ons ook een mooi Moza assortiment. Maar daar blijft het niet bij. Ook onze eigen tegelmerken slaan bij onze klanten goed aan. Hier kiezen we voor een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

Wat zijn u precies de trends op het gebied van tegels in uw huis?

Allereerst zien we dat er steeds grotere maten vloertegels gebruikt worden. Stopte het voorheen bij 60x60 of 30x60 cm. Nu is 75x75 op zelfs 100x100 cm een maat, die vaak gebruikt wordt. Qua kleur zien we veel mooie grijstinten en in de betonlook, die niet van echt beton te onderscheiden is een mooie eye catcher. Maar gelukkig komen ook de warme bruin tinten weer iets meer in het interieur. Een tegel moet je zien en voelen, bezoek onze showroom in Albergen, vlakbij Almelo en Borne, en laat u inspireren. De koffie staat klaar!

Direct contact opnemen