Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Tegels - Tegels Tegels - Tegels
Oude Geerdink Tegels & Badkamers

Tegels

Wij van Oude Geerdink Tegels en Badkamers in Albergen zijn van oorsprong een tegelzetbedrijf. We hebben dan ook een passie voor tegels. En dat is zichtbaar in onze luxe showroom. Hier vind je een groot assortiment tegels van hoge kwaliteit in diverse stijlen, formaten en kleuren. Voor je badkamer, maar ook voor je woonvloer. 

Groot tegelassortiment

In onze inspirerende badkamershowroom in Albergen, vlakbij Almelo en Borne vind je een uitgebreid assortiment tegels voor je keuken, woonkamer, badkamer, hal of toilet. Naast de grote A-merken, zoals Villeroy & Boch en Sphinx, vind je bij ons ook een groot assortiment Mosa-tegels. En we hebben onze eigen tegelmerken. Merken die we zorgvuldig hebben geselecteerd om een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Kom langs. Dan laten we je graag de nieuwste trends en innovaties op het gebied van tegels zien.

Tegels - 1. Oude Geerdink Groot tegelassortiment

De nieuwste trends in tegels

We laten je graag de nieuwste tegeltrends zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van het nieuwe keramische parket met houtlook? Niet van echt hout te onderscheiden, maar wel met alle voordelen van een goede tegel. Onderhoudsvrij, slijt- en kleurvast! 

Tegels - 2. Oude Geerdink Nieuwste trend/ Grote tegels in grijstinten
Tegels - 2. Oude Geerdink Nieuwste trend/ Grote tegels in grijstinten

Grote tegels in grijstinten

We zien ook een trend in steeds grotere tegels. Gebruikelijk zijn tegels van 60 x 60 of 30 x 60 cm. Tegenwoordig zie je ook tegels van 75 x 75 of zelfs 100 x 100 cm. Populair zijn de betonlook tegels in diverse grijstinten. Wat je ook kiest; we adviseren je graag over de mogelijkheden.

Vakmanschap bij Oude Geerdink Tegels en Badkamers

Al drie generaties lang zijn we Oude Geerdink Tegels en Badkamers werkzaam in de tegelbranche. Met onze deskundigheid en expertise weten we precies welke tegel we het beste kunnen adviseren. Hiervoor kijken we naar de ruimte en luisteren we goed naar je wensen. Kom langs in onze showroom in Albergen, vlakbij Almelo en Borne. Daar kun je de tegels zien en voelen. De koffie staat klaar!

Tegels - 3. Oude Geerdink Vakmanschap
Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Oude Geerdink tegels & badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Oude Geerdink tegels & badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief