Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close

Reviews over Oude Geerdink tegels & badkamers

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 62 Oude Geerdink tegels & badkamers reviews
Communicatie
9.1
Advies
9.1
Offerte
8.9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.5
Resultaat
9.4
Nazorg
9

Review door Familie Lammertink

Geplaatst op 10-04-2024

8
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn heel tevreden met onze badkamer en toilet! Het advies in de winkel, de uitvoering en het eindresultaat is naar tevredenheid. Kleine problemen werden snel opgelost met prettige communicatie.

Positieve opmerking:
Oog voor details, kwaliteit van materialen en communicatie.

Verbeterpunten:
N.v.t.

Review door Familie Zwaaneveld

Geplaatst op 23-02-2024

10
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het eerste contact in de showroom was erg prettig. Bij het ontwerpen van onze badkamer en wc werd meegedacht. Uiteindelijk een ontwerp geheel naar onze wensen. Het contact, persoonlijk en telefonisch, verliep altijd in een gemoedelijke sfeer. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Netjes en vakkundig afgewerkt.

Positieve opmerking:
Uiterst correcte afhandeling van klachten achteraf.

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door Familie Nijenhuis

Geplaatst op 16-02-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben Oude Geerdink als een deskundig en vakkundig bedrijf ervaren. Ze doen wat ze beloven, de kwaliteit van het werk is hoogwaardig. Vanaf offertefase tot en met de oplevering een goede en fijne samenwerking. De vakmensen die voor hun werken staan voor hun werk. Kortom een prima bedrijf die aan te raden is.

Positieve opmerking:
Doen wat ze beloven. Komen hun planning na. Hoogwaardige kwaliteit van materialen en het werk. Goede adviezen voor en tijdens het werk. Het werk van de verschillende vaklieden (installateur, tegelzetter en timmerlieden) is goed op elkaar afgestemd.

Verbeterpunten:
Een prima ervaring, geen verbeterpunten.

Review door Familie Swerink

Geplaatst op 14-02-2024

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer en WC geplaatst.

Positieve opmerking:
Komen afspraken na, er word netjes gewerkt en alles tot in de puntjes afgewerkt.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Familie Hoitink

Geplaatst op 11-02-2024

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Afspraken worden prima nagekomen. Oude Geerdink ontzorgt volledig.

Positieve opmerking:
Eén aanspreekpunt voor de hele klus. En alle onderdelen van de klus in één hand

Verbeterpunten:
N.v.t.

Review door Familie Eenkhoorn

Geplaatst op 10-11-2023

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden over het gehele proces van ontwerp tot offerte en de uitvoering

Positieve opmerking:
Prettige afstemming en vriendelijke benadering van alle betrokken mensen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Familie Lenferink

Geplaatst op 03-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijne communicatie en een ontzettend mooie badkamer & wc gekregen! Ze denken goed mee en zijn oplossingsgericht.

Positieve opmerking:
Vakmannen aan het werk, communicatie, meedenkend

Verbeterpunten:
.

Review door Mevrouw Weernink

Geplaatst op 13-10-2023

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In een woord geweldig. Super goeie service en communicatie en het belangrijkste…..Een fantastische badkamer!

Positieve opmerking:
Goeie service en communicatie.

Verbeterpunten:
Geen, gewoon zo doorgaan!

Review door van Soesbergen

Geplaatst op 28-08-2023

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze badkamer is gerenoveerd door Oude Geerdink. Dit heeft geresulteerd in een doordacht ontwerp met een luxe uitstraling. Voor aanvang van de werkzaamheden is een planning overhandigd. Tijdens uitvoering is deze strakke planning volledig waargemaakt. Van sloopwerkzaamheden tot oplevering is er netjes gewerkt, afval is steeds keurig opgeruimd.

Positieve opmerking:
Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd door eigen vakmensen uit de regio. Daarmee 1 aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, erg duidelijk. Correct in de omgang en aanpakkers mentaliteit. Tegelwerk is zeer strak uitgevoerd, afmontage is vakkundig uitgevoerd.

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door Familie Hampsink

Geplaatst op 07-08-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Oude Geerdink is een bedrijf met veel ervaring, dat merk je aan alles. Deskundig in de ontwerpfase en de materiaalkeuze. Enthousiast en goed meedenkend over de indeling. Fijne betrouwbare mensen.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, in overleg is er veel mogelijk. Nette betrouwbare mensen die verstand van zaken hebben, zeer goede installateur die erg netjes werkt. De levertijd was best lang maar het wachten waard, we hebben nu een geweldige badkamer en een mooi toilet. Kortom we zijn blij dat we voor Oude Geerdink hebben gekozen.

Verbeterpunten:
De afwerking, was door tijdsdruk enigszins rommelig, maar bij de oplevering, (die een beetje laat was) werd dit allemaal netjes opgelost.

Review door Familie Maasland

Geplaatst op 30-07-2023

8
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We werden goed geholpen om een keuze te maken en af stemmen op wat mogelijk was voor een kleine badkamer. Ze kwamen keurig op de afgesproken tijden. was voor ons duidelijk wanneer iemand kwam en wat er ging gebeuren. Werd netjes gewerkt. Lieten geen rommel achter.

Positieve opmerking:
Komen afspraken na. Werken netjes.

Verbeterpunten:
Bij de 3D tekening hebben we over het hoofd gezien dat de ruimte van de toilet krap is. Is daar misschien een standaardmaat voor? je kunt er attent op maken. De laatste puntjes die nog gedaan moeten worden door de installateur zijn nog niet gebeurd. Tip: maak daar ook meteen een afspraak over op de laatste werkdag

Review door Familie Knieriem

Geplaatst op 27-07-2023

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het bedrijf doet wat het beloofd te doen in samenspraak met de klant. Alles in één hand werkt zeer goed. Ook met de planning klopt alles.

Positieve opmerking:
Materiaal en afwerking

Verbeterpunten:
Geen

Review door Familie Verbeek

Geplaatst op 27-07-2023

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldig

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk

Verbeterpunten:
zo doorgaan

Review door Familie Lucas

Geplaatst op 20-07-2023

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend

Positieve opmerking:
Van advies in de showroom tot en met de montage en afwerking is alles perfect verlopen. Ook tijdens de verbouwing verliep de communicatie uitstekend. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Familie W. De Wals

Geplaatst op 09-06-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer tevreden over jullie bedrijf. Na vakkundig advies een perfecte uitvoering binnen gesteld termijn van 2 weken.

Positieve opmerking:
Afspraken worden nagekomen. Tijdens uitvoering aanpassingen geen probleem. Als het binnen budget past niet gelijk prijsaanpassing. Garantie na start werkzaamheden 14 dagen later klaar.

Verbeterpunten:
Wij kunnen geen verbeterpunten noemen. Tips; Jullie bedrijfsfilosofie en formule blijven hanteren voor toekomstige klanten. Het was allemaal lekker vertrouwd en vakkundig goed geregeld.

Review door De heer en mevrouw Zellen

Geplaatst op 26-03-2023

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Plezierige kennismaking in de verkoop/showroom. Goed en duidelijk advies.

Positieve opmerking:
Vakmensen die echt weten waar ze het over hebben.

Verbeterpunten:
Communicatie kan beter naar de klant toe. Klant heeft behoefte aan duidelijkheid en goede planning. Wel werd er direct gehandeld als er zich een probleem voordeed.

Review door Fam Schoemaker

Geplaatst op 12-02-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Oude Geerdink doet wat er wordt beloofd. Deze feedback komt na pas ruim een jaar, maar beloofd is beloofd! We hebben nog steeds elke dag plezier van onze nieuwe badkamer en toilet.

Positieve opmerking:
bedrijf alleen gespecialiseerd in badkamers, en dat merk je! Levert prima kwaliteit materiaal. Een goed team van eigen personeel en een aantal (vaste) ZZP-ers. Allemaal vakmensen, die goede kwaliteit leveren. Goed georganiseerd, strakke planning.

Verbeterpunten:
Strakke organisatie, ga zo door!

Review door Mevr Achterweust

Geplaatst op 22-10-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik ben zeer tevreden. Keurige mensen, goede communicatie en betrouwbaar. In twee weken de badkamer klaar. Geweldig

Positieve opmerking:
Duidelijk, eerlijk. Veel overleg Klant is koning

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Gerard Oude Geerdink

Geplaatst op 07-12-2021

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer content met onze nieuwe badkamer. Deskundige medewerkers en zeer vriendelijk van begin tot het eind.

Positieve opmerking:
Alles transparant en duidelijk. Iedereen die heeft geholpen van het begin van de offerte tot de oplevering van de badkamer verdiend een pluim! We schrokken van de levertijd, maar het is het wachten waard geweest.

Verbeterpunten:
geen

Review door Fam Oude Munnink

Geplaatst op 23-07-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Je krijgt een deskundig advies op alle aspecten die met het verbouwen van een badkamer verbonden zijn: materiaalkeuze, opstelling e.d. Je merkt dat het bedrijf veel ervaring heeft.

Positieve opmerking:
De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.

Verbeterpunten:
Ik heb iets van een "eindoplevering" gemist: nu alles is afgerond even de boel langslopen, kijken hoe het is geworden, hoe de werkzaamheden zijn verricht, enz. Als er meerdere mensen tegelijk voor je thuis werken is het "aftasten" wie het "aanspreekpunt" is en de onderlinge communicatie. Ik heb dit simpel opgelost door het met allemaal te bespreken. Wat de offerte betreft: deze is goed omschreven, uitgespitst grofweg naar materialen en arbeidsloon, maar niet gespecificeerd op bedragen voor het wastafelmeubel, toilet, enz.

Review door Fam Lubbers

Geplaatst op 07-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede informatie gekregen. Waten zeer tevreden over de geleverde producten.

Positieve opmerking:
services en ook nadien hehulpzaam.

Verbeterpunten:
Geen opmerkingen

Review door Fam Lankamp

Geplaatst op 07-04-2021

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed, snel en netjes werk geleverd

Positieve opmerking:
Men denk met de klant mee

Verbeterpunten:
Geen

Review door Mevr Schilperoort

Geplaatst op 09-03-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldig!

Positieve opmerking:
Het is één sterk verhaal. Van begin tot eind. Als er al problemen zijn worden die onmiddellijk opgelost.

Verbeterpunten:
Die heb ik niet.

Review door F Geerdink

Geplaatst op 16-02-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wat een leuk bedrijf en medewerkers, zelfs in de lastige coronatijd weten zij je een gevoel te geven waar je naar verlangt, ontzorgen, en pas beginnen waar een ander stopt.

Positieve opmerking:
Niet doen wat we vragen, maar vragen wat we eigenlijk willen, en daar een plan/ontwerp bij bedenken waar we zelf nooit aan hadden gedacht, en dat alles binnen de beschikbare ruimtes en budgetten.

Verbeterpunten:
Ze zijn er vast, maar kan ze niet bedenken op dit moment.

Review door Fam Bos

Geplaatst op 05-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed van A tot Z

Positieve opmerking:
Communicatie en netheid van werken

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam Bartels

Geplaatst op 05-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben van begin tot eind het gevoel gehad dat het goed zat. We zijn bij meerdere bedrijven geweest, maar ze waren de enigste die eerst kwamen kijken alvorens een bedrag te noemen dus voor beide partijen waren er geen verrassingen.

Positieve opmerking:
Komen afspraken na

Verbeterpunten:
Geen

Review door fam. Tabak

Geplaatst op 14-06-2020

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaringen met firma Ouder Geerdink is zeer positief! Wij hebben het hele proces, van de eerste kennismaking en het zoeken naar mogelijkheden tot aan het laatste stukje afwerking als prettig ervaren. Er is steeds goed met ons meegedacht en we kregen alle ruimte om onze eigen ideeën toe te voegen.

Positieve opmerking:
- het meedenken, vooral in oplossingen. Ook tijdens de werkzaamheden bleef dat meedenken op de voorgrond staan. - de uitvoering, waarbij alle beloftes werden waargemaakt - de vriendelijkheid van de medewerkers, van de toonzaal tot aan de werklui.

Verbeterpunten:
Een klein verbeterpunt zou kunnen zijn: de onderlinge afstemming, zo werd er bv. al gevoegd, terwijl er nog twee planchetjes moesten worden geplaatst in de voegen. Het is uiteindelijk helemaal goed gekomen, maar het extra werk dat dit met zich meebracht had voorkomen kunnen worden.

Review door Oude Geerdink Tegels en Badkamers in Albergen

Geplaatst op 19-02-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Op advies van kennissen zijn we naar Oude Geerdink gegaan voor het renoveren van onze badkamer en toilet boven. Voor ons was dit een geheel nieuwe aanpak omdat we gewend waren alles zelf te doen, we hebben ons huis dan ook met eigen handen en die van familie en vrienden gebouwd. We zijn het gesprek met Frank en Reinier ingegaan met deze achtergrond en de afmetingen van badkamer en toilet. Onder het genot van een kop koffie kwam Reinier al snel tot een mooie oplossing waar wij niet aan gedacht hadden. Met Frank kwamen we even snel tot de mogelijkheden van zelfwerkzaamheden die wij konden verrichten om kosten te besparen. De realisatie is op een vakkundige en prettige wijze verlopen. Onze badkamer en toilet zijn nu volledig naar onze wens.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, zonder poespas. Medewerkers werken keurig en veroorzaken zo min mogelijk overlast. Afspraak is afspraak.

Verbeterpunten:
Geen. Onze prachtige badkamer en toilet zijn zoals afgesproken opgeleverd. Ook de attentie bij de oplevering hebben we zeer gewaardeerd.

Review door Oude Geerdink badkamers en tegels Albergen

Geplaatst op 28-12-2019

9
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben voor Oude Geerdink gekozen omdat ze ons konden verzekeren binnen twee weken klaar te zijn met de renovatie van de badkamer en toilet beneden. Daarnaast hebben wij voor hen gekozen omdat ze eigen mensen in dienst hebben die zich nauw betrokken voelen bij het bedrijf. Verder was het assortiment groot, al wisten wij al wat we wilden hebben als tegel. Het resultaat is schitterend geworden, mede door de vakkundigheid. En het was inderdaad binnen de gestelde termijnen klaar.

Positieve opmerking:
Deskundigheid, meedenken met de klant, betrokken tegelzetters en zeer goede installateur. Allen werken heel netjes.

Verbeterpunten:
Wij hebben geen verbeterpunten.

Review door Kormeling

Geplaatst op 29-11-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een goede ervaring alles prima geregeld, van koop, slopen oude badkamer en installatie nieuwe

Positieve opmerking:
Mee denken, er werd netjes gewerkt, duidelijke afspraken.

Verbeterpunten:
Geen

Vorige1
Met liefde gemaakt
Afspraak maken