Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij

Reviews over Oude Geerdink tegels & badkamers

Wij scoren een
9
9 van 1 10
op 31 Oude Geerdink tegels & badkamers reviews
Communicatie
8.8
Advies
8.9
Offerte
8.7
Medewerkers
9.1
Deskundigheid
9.1
Resultaat
9
Nazorg
8.4

Review door Frank en Karin

Geplaatst op 07-09-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 6
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn op bijzonder prettige, deskundige en vooral eerlijke wijze door Reinier Post en Frank Oude Geerdink geadviseerd bij het ontwerpen van onze nieuwe badkamer en toilet beneden. Onze wensen zijn vertaald naar een heel mooi ontwerp (met bijhorende offerte) met het door ons, uit de zeer overzichtelijk en compleet ingerichte showroom, uitgekozen tegels, badmeubel en sanitair. De toezegging dat we een hele mooie badkamer zouden krijgen is helemaal waargemaakt. Frank Oude Geerdink beschikt over een team van medewerkers die hun vak verstaan. Nick (tegelzetter) en Ben Dashorst (installatiewerk) verdienen een groot compliment voor hun rustige, nette en nauwkeurige manier van werken. Ook het meedenken tijdens de uitvoering om het totaal een nog fraaier aanzien te geven is erg gewaardeerd . Bij elk groot project gaat wel eens wat mis. Het siert Frank Oude Geerdink die hier eerlijk en oprecht over communiceert en het ook oplost zonder dat de klant daarvan de dupe wordt. Als Frank zegt "het komt goed", is dit ook zo. In totaliteit kunnen wij zeggen dat wij zeer tevreden klanten zijn, die oprecht tevreden terugkijken op het hele traject van ontwerp tot uitvoering en dagelijks genieten van onze mooie badkamer en toilet.

Positieve opmerking:
Er wordt op een prettige en informele wijze via korte lijntjes met de klant gecommuniceerd. Afspraken worden gewoon nagekomen ook als zaken anders lopen dan voorzien.

Verbeterpunten:
De offerte mag meer in detail gespecificeerd worden.

Review door M. Van den Muijsenberg

Geplaatst op 24-07-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ik ben zeer tevreden over het hele proces! Het uitzoeken en ontwerpen ging op een uiterst prettige manier. De medewerkers die verantwoordelijk waren voor het uitbouwen en plaatsen van het sanitair waren vriendelijk en competent. Als er iets niet zo mooi was werd het direct verbeterd zonder gezeur.

Positieve opmerking:
De communicatie was super. Iedereen had snel contact en er waren geen misverstanden.

Verbeterpunten:
Ga op deze wijze door. Het was super!

Review door Abe Nederlof

Geplaatst op 20-06-2019

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn prettig geholpen. De badkamer is uiteindelijk nog mooier geworden dan wij bedacht hadden. Slechts 1 klein foutje op 2 weken werk. Het geeft aan dat dit bedrijf echt wel vakwerk levert.

Positieve opmerking:
Vakmanschap van alle medewerkers.

Verbeterpunten:
Soms is het onduidelijk wanneer en hoe laat iemand het werk komt uitvoeren. Dat zou eerder gemeld kunnen worden.

Review door M Davina

Geplaatst op 26-05-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn erg goed geholpen, veel goede tips. Eerlijkheid en een duidelijke uitleg. Prijs kwaliteit was prima

Positieve opmerking:
Meedenken en eerlijk zijn wat wel en niet kan

Verbeterpunten:

Review door Belinda Elferink-Lucas

Geplaatst op 22-04-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Van het moment van uitzoeken tot opleveren van onze nieuwe badkamer zijn weer zeer goed en deskundig bijgestaan.

Positieve opmerking:
Het meedenken

Verbeterpunten:

Review door Feike van der Wal

Geplaatst op 16-04-2019

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Rustig rond kunnen kijken, zonder meteen lastig gevallen te worden. Wij kregen, toen wij interesse hadden, goede voorlichting en advies. Alles ging, zoals vooraf afgesproken was. Onze badkamer, is keurig opgeleverd, en volledig naar onze wens. Er is ook alles aan gedaan, dat wij zo min mogelijk last hadden, van de verbouwing.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, zonder poespas Werknemers werken keurig en veroorzaken zo min mogelijk overlast. Afspraak is afspraak.

Verbeterpunten:

Review door Henk

Geplaatst op 03-04-2019

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn professioneel geholpen en er was een brede keuze in badkamermeubilair, tegels en accessoires.

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk Nemen tijd voor de klant Flexibel Ervaren en vakkundig personeel

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 11-03-2019

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Heel erg goed, vakbekwame mensen die de opdracht uitgevoerd hebben.

Positieve opmerking:
Heel erg goed, vakbekwame mensen die de opdracht uitgevoerd hebben.

Verbeterpunten:
-

Review door Anoniem

Geplaatst op 08-06-2018

8
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden.

Positieve opmerking:
Bij problemen, komen ze direct met oplossingen.

Verbeterpunten:

Review door Evelien en Rob

Geplaatst op 14-03-2018

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prachtige showroom, zeer overzichtelijk en compleet. Prettige en deskundige mensen, zowel Frank Oude Geerdink als Reinier Post bij het advies en offerte traject. Maar nog belangrijker het team van medewerkers wat alles bij ons heeft uitgevoerd in huis. Vanaf de sloop tot en met de installatie is alles volledig naar wens en zonder problemen uitgevoerd. Ook moet gemeld worden de installatiewerkzaamheden door Ben Dashorst uit Saasveld. Zeer vakkundig en meedenkend. In totaliteit kunnen wij dus zeggen dat wij zeer tevreden zijn over de volledige nieuwe badkamer boven en nieuw toilet beneden.

Positieve opmerking:
Korte lijnen, prettig team en het nakomen van de afspraken.

Verbeterpunten:
Al besproken met Frank Oude Geerdink, en hebben meer met hele kleine dingen te maken, zoals het iets meer uitvoerig weergeven op de offerte van de aangeboden zaken.

Review door Anoniem

Geplaatst op 06-03-2018

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima ervaring. Vriendelijk, denken voortreffelijk mee en komen afspraken na

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door fam. Swennenhuis, Beuningen

Geplaatst op 14-11-2017

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Deskundig bedrijf, medewerkers met kennis van zaken, die goed meedenken. Ook het inschakelen van "onderaannemers" die in ons geval een dakkapel moesten plaatsen, is als goed ervaren. Planning liep daardoor uitstekend. Er was altijd mogelijkheid tot overleg en op vragen werd gelijk gereageerd. Ook werd er goed meegedacht met een wijziging die tussentijds moest plaatsvinden.

Positieve opmerking:
Vriendelijke deskundige medewerkers die zeer netjes werkten.

Verbeterpunten:
Nee; eigenlijk niet. Onze prachtige badkamer is ruim binnen de afgesproken termijn opgeleverd. Misschien bij oplevering een kleine attentie meegeven of even een afsluitend gesprek met ruimte voor vragen of opmerkingen. In ons geval niet gebeurd, maar dat lag ook een beetje aan grote drukte bij onszelf.

Review door Anoniem

Geplaatst op 17-04-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Heel blij met onze prachtige badkamer! Vakkundig en vriendelijk geholpen door Frank Oude Geerdink en zijn team van begin tot eind.

Positieve opmerking:
Heel korte lijnen waardoor communicatie snel en goed verliep.

Verbeterpunten:

Review door J. de Vries

Geplaatst op 09-04-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettig, vakbekwaam. Denken goed mee voor oplossingen.

Positieve opmerking:
Flexibel.

Verbeterpunten:
Nee

Review door Anoniem

Geplaatst op 07-02-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima ontvangen in winkel. assortiment is goed. Met de planning was er enige verwarring. Badkamer netjes afgewerkt, wc beneden moet nog een paar kleine dingen gebeuren.

Positieve opmerking:
De communicatie met de medewerkers die het eea hebben geinstalleerd

Verbeterpunten:
De puntjes moeten nog op de i. Bij de planning praten in datum ipv weken.

Review door van der Zee

Geplaatst op 13-12-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend!

Positieve opmerking:
Vakkundige en goeie reactie op inrichtingsvragen. Directie reactie op telefoontjes. Kleine manco's direct verholpen. Algemeen: klant staat duidelijk centraal.

Verbeterpunten:
Wellicht wat meer tussentijdse communicatie tijdens de werkzaamheden: wat gebeurt er, wanneer, en door wie.

Review door Groeneveld

Geplaatst op 08-12-2016

2
Communicatie 2
Advies 2
Offerte 2
Medewerkers 2
Deskundigheid 2
Resultaat 2
Nazorg 2

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer slecht, alles wat mis kon gaan ging ook mis. Uiteindelijk heeft de verbouwing dikke 10 weken geduurd. Te lang om kort samen te vatten.

Positieve opmerking:
Verkoopgesprek klikte direct maar zodra er problemen of kritiek was bij verbouwing werd het een stuk minder prettig.

Verbeterpunten:
Luister naar je klant. Klant betaald en bepaald en niet: ja maar wij doen het altijd zo dus nu ook terwijl ik het wel anders wil omdat ik weet dat dat in de toekomst voor mij beter is.

Review door Anoniem

Geplaatst op 12-07-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Klantvriendelijk, kundig en betrouwbaar

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Petra Lenferink

Geplaatst op 07-07-2016

8
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Wachten nog op de bonnen van ribhouse texas en de Mac. ?? Communicatie ivm planning werk mensen.ging nog wel eens mis

Verbeterpunten:

Review door Voppen

Geplaatst op 01-03-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer goed geholpen vriendelijk en een goede uitleg.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 27-02-2016

8
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Gezellig

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door Dhr. T. Abdank

Geplaatst op 23-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid nvt
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ik ben erg goed door dhr. Post geholpen. Hij heeft mij goed advies gegeven en een mooie tekening gemaakt zodat ik kon zien hoe het zou worden. Dit is uiteindelijk ook zo geworden, dus ben heel erg tevreden.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Fam. Ter Brake

Geplaatst op 16-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn zeer vriendelijk geholpen en hebben hier de badkamer gekocht. We zijn er nog steeds blij mee.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 23-11-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Super klantvriendelijk en goede informatie en tips.

Positieve opmerking:
nvt

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 17-11-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Super geholpen bij het ontwerpen van onze nieuwe badkamer. Uitvoering was top, helemaal naar mijn wens

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 07-11-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
geweldige service en goede kwaliteit en prijs verhouding

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Bert Ankone

Geplaatst op 27-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Oude Geerdink

Positieve opmerking:
Geen!! En voor tips kom je bij dit bedrijf net iets te laat ! Omdat alles al tot in de puntjes verzorgd is !!!

Verbeterpunten:

Review door Fam. Morshuis

Geplaatst op 08-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima ervaring, we zijn zeer tevreden.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door dorine van gils

Geplaatst op 10-09-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Na lang gezocht te hebben naar een mooie nieuwe badkamer ben ik uiteindelijk bij oude Geerdink terecht gekomen na getipt te zijn door een goede vriendin. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast werd door ten eerste de vriendelijke en kundige mensen die mij adviseerden De ruime keuze en uitstalling van de badkamers gaf de doorslag! Ik heb gekozen voor een tijdloos model met de meest geavanceerde aperatuur. De levering kwam optijd via de afgesproken tijd . Top ! De montage gebeurde vlot en werd gedaan door een heel vlot werkend professioneel team! Werkelijk top ! Bedankt oldenzaal Geerdink voor deze aangename koop ervaring ! Complimenten ! D.van GIls

Positieve opmerking:
Niet echt

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 02-06-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaringen met dit bedrijf zijn prima.

Positieve opmerking:
Misschien wat meer laten zien nog. Maar wij hebben daar niet naar gevraagd. Dan was dat misschien wel gebeurd.

Verbeterpunten:

Vorige1
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9
07-09-2019
Waardering van onze klanten Er wordt op een prettige en informele wijze via korte lijntjes met de klant gecommuniceerd. Afspraken worden gewoon nagekomen ook als zaken anders lopen dan voorzien.
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties