Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij

Reviews over Oude Geerdink tegels & badkamers

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
op 43 Oude Geerdink tegels & badkamers reviews
Communicatie
9.1
Advies
9.1
Offerte
9
Medewerkers
9.2
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.3
Nazorg
8.8

Review door Petra Lenferink

Geplaatst op 07-07-2016

8
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Wachten nog op de bonnen van ribhouse texas en de Mac. ?? Communicatie ivm planning werk mensen.ging nog wel eens mis

Verbeterpunten:

Review door Voppen

Geplaatst op 01-03-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer goed geholpen vriendelijk en een goede uitleg.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 27-02-2016

8
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Gezellig

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door Dhr. T. Abdank

Geplaatst op 23-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid nvt
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik ben erg goed door dhr. Post geholpen. Hij heeft mij goed advies gegeven en een mooie tekening gemaakt zodat ik kon zien hoe het zou worden. Dit is uiteindelijk ook zo geworden, dus ben heel erg tevreden.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Fam. Ter Brake

Geplaatst op 16-02-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn zeer vriendelijk geholpen en hebben hier de badkamer gekocht. We zijn er nog steeds blij mee.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 23-11-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super klantvriendelijk en goede informatie en tips.

Positieve opmerking:
nvt

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 17-11-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super geholpen bij het ontwerpen van onze nieuwe badkamer. Uitvoering was top, helemaal naar mijn wens

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 07-11-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
geweldige service en goede kwaliteit en prijs verhouding

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Bert Ankone

Geplaatst op 27-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Oude Geerdink

Positieve opmerking:
Geen!! En voor tips kom je bij dit bedrijf net iets te laat ! Omdat alles al tot in de puntjes verzorgd is !!!

Verbeterpunten:

Review door Fam. Morshuis

Geplaatst op 08-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima ervaring, we zijn zeer tevreden.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door dorine van gils

Geplaatst op 10-09-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na lang gezocht te hebben naar een mooie nieuwe badkamer ben ik uiteindelijk bij oude Geerdink terecht gekomen na getipt te zijn door een goede vriendin. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast werd door ten eerste de vriendelijke en kundige mensen die mij adviseerden De ruime keuze en uitstalling van de badkamers gaf de doorslag! Ik heb gekozen voor een tijdloos model met de meest geavanceerde aperatuur. De levering kwam optijd via de afgesproken tijd . Top ! De montage gebeurde vlot en werd gedaan door een heel vlot werkend professioneel team! Werkelijk top ! Bedankt oldenzaal Geerdink voor deze aangename koop ervaring ! Complimenten ! D.van GIls

Positieve opmerking:
Niet echt

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 02-06-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaringen met dit bedrijf zijn prima.

Positieve opmerking:
Misschien wat meer laten zien nog. Maar wij hebben daar niet naar gevraagd. Dan was dat misschien wel gebeurd.

Verbeterpunten:

Review door H.G.A. Kampinga (leverancier / vestiging was Oude Geerdink in Albergen !)

Geplaatst op 02-06-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vanaf het eerste gesprek tm de aflevering (en zaken die achteraf nog extra verholpen moesten worden) zijn we erg tevreden.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

2Volgende
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief