Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Albergen

Oude Geerdink Tegels en Badkamers 

Bij Oude Geerdink Tegels en Badkamers kun je in de luxe showroom van 500m2 een groot aantal badkamers bekijken. Ook laat onze tegelafdeling een ruim assortiment trendy tegels zien. Zo kun je bij ons veel inspiratie op doen voor je complete badkamer. Oude Geerdink is jouw badkamerspecialist in Albergen en omgeving.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Ruime showroom

We verwelkomen je graag in onze ruime showroom in Albergen. Hier laten we veel realistische badkameropstellingen zien en een uitgebreid sanitair- en tegelassortiment. We helpen je graag om een droombadkamer vorm te geven, die helemaal aansluit op je wensen. Je krijgt uitgebreid advies over baden, stoomcabines en de nieuwste trends. Door de kennis die we door de jaren hebben opgedaan, kunnen wij je vakkundig adviseren over het ontwerp, de materialen en de technische installatie. We leveren in de omgeving van Albergen de beste kwaliteit badkamers, sanitair en tegels.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team

Bij Oude Geerdink Tegels en Badkamers weten we al drie generaties lang dat een nieuwe badkamer een aankoop voor jaren is. Ons team, onder de bezielende leiding van Frank Oude Geerdink, zoekt voor een badkamerontwerp altijd de perfecte balans. We kiezen niet voor standaardoplossingen, maar voor slimme en smaakvolle opties. Daarbij ontdekken graag welke stijl je aanspreekt. Die vertalen we naar een bijzonder ontwerp, waarvan er geen tweede is! En dat doen we niet alleen voor de badkamer, maar ook voor je nieuwe keuken- of tegelvloer. Ook hiervoor kun je bij Oude Geerdink Tegels en Badkamers in Albergen terecht. 

Over ons - 2. Oude Geerdink Ons team
Voor elke klant maken we een bijzonder stijlvol ontwerp waarvan er geen tweede is!

Tegels

Oude Geerdink Tegels en Badkamers in Albergen is van oorsprong een tegelzetbedrijf. En dat is nog steeds zichtbaar. In onze luxe showroom tref je een grote tegelafdeling aan. Ons grote assortiment tegels biedt de mogelijkheid om voor elke ruimte in jouw huis een mooie tegelcombinatie samen te stellen.

LEES MEER

Over ons - 4. Oude Geerdink Specialiteitenblok
Over ons - 4. Oude Geerdink Specialiteitenblok

Woonvloeren

De woonvloer is erg bepalend voor de sfeer van je woning. De keuze van de vloer zorgt er al snel voor dat de ruimte bijvoorbeeld warm of klassiek oogt. Bij Oude Geerdink zijn we gespecialiseerd in tegelvloeren voor je badkamer, maar ook voor de rest van je woning. Wat dacht je van keramisch parket, of tegels in een mooi motief? We laten je graag de mogelijkheden zien. 

LEES MEER

 

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Oude Geerdink tegels & badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Oude Geerdink tegels & badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief