Logo Oude Geerdink
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
23 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
23Baden+

Showroom opruiming bij Oude Geerdink in Albergen

Facebook Oude Geerdink

Oude Geerdink I Over ons

Over ons

Oude Geerdink I Over ons

Oude Geerdink Tegels & Sanitair is uw badkamersspecialist in Albergen en omgeving. In de luxe showroom laten wij u op 500m2 een groot aantal badkameroplossingen zien. Hier kunt u naar hartelust inspiratie opdoen voor uw complete badkamer of nieuwe keuken.

Van ontwerp tot installatie

Uw nieuwe badkamer is een aankoop voor jaren. Daarom zoeken we bij het ontwerp altijd naar de perfecte balans tussen uitstraling, functionaliteit en tijdloosheid. We kiezen niet voor standaardoplossingen, maar juist voor antwoorden die slim en smaakvol de ruimte invullen. Bij elk badkamerontwerp draait het immers om u. We ontdekken graag welke stijl u aanspreekt, wat uw wensen en budget zijn. Vervolgens vertalen we dit naar een bijzonder ontwerp, waarvan er geen tweede is! En dat doen we niet alleen voor de badkamer, maar ook voor uw nieuwe keuken of tegelvloer kunt u bij Oude Geerdink Tegels & Sanitair in Albergen terecht.

Om het voor u gemakkelijk te maken zorgen we ervoor dat u voor het hele project één aanspreekpunt heeft. Na het ontwerp en de materiaalkeuze zorgen wij ervoor dat ons eigen installatie- en tegelzetbedrijf uw nieuwe badkamer installeert.

Uniek en groot assortiment tegels

Oude Geerdink Tegels & Sanitair in Albergen is van oorsprong een tegelzetbedrijf. En dat is nog steeds zichtbaar. In onze luxe showroom treft u een grote tegelafdeling aan. Ons grote assortiment tegels biedt de mogelijkheid om voor elke ruimte in uw huis een mooie tegelcombinatie aan te bieden.

Laat u inspireren!

Laat u inspireren en verrassen, en geniet van onze exclusieve merken in onze grote showroom in Albergen. Onze adviseurs staan graag voor u klaar. Tot binnenkort!

Direct contact opnemen