Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - frank@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Albergen

Oude Geerdink Tegels en Badkamers 

Bij Oude Geerdink Tegels en Badkamers kunt u in de luxe showroom van 500m2 een groot aantal badkamers bekijken. Ook laat onze tegelafdeling een groot assortiment trendy tegels zien. Zo kunt u bij ons veel inspiratie op doen voor uw complete badkamer. Oude Geerdink is uw badkamerspecialist in Albergen en omgeving.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

 

 

Ruime showroom

We verwelkomen u graag in onze ruime showroom in Albergen. Hier laten we veel realistische badkameropstellingen zien en een uitgebreid sanitair- en tegelassortiment. We helpen u graag om uw droombadkamer vorm te geven, die helemaal aansluit op uw wensen. U krijgt uitgebreid advies over baden, stoomcabines en de nieuwste trends. Door de kennis die we door de jaren hebben opgedaan, kunnen wij u vakkundig adviseren over het ontwerp, de materialen en de technische installatie. We leveren in de omgeving van Albergen de beste kwaliteit badkamers, sanitair en tegels.

Maak een afspraak  

Ons team

Bij Oude Geerdink Tegels en Badkamers weten we al drie generaties lang dat een nieuwe badkamer een aankoop voor jaren is. Ons team, onder de bezielende leiding van Frank Oude Geerdink, zoekt voor een badkamerontwerp altijd de perfecte balans. We kiezen niet voor standaardoplossingen, maar voor slimme en smaakvolle opties. Daarbij ontdekken graag welke stijl u aanspreekt. Dit vertalen we naar een bijzonder ontwerp, waarvan er geen tweede is! En dat doen we niet alleen voor de badkamer, maar ook voor uw nieuwe keuken- of tegelvloer. Ook hiervoor kunt u bij Oude Geerdink Tegels en Badkamers in Albergen terecht. 

  Over ons - 2. Oude Geerdink Ons team
Voor elke klant maken we een bijzonder stijlvol ontwerp waarvan er geen tweede is!

Tegels

Oude Geerdink Tegels en Badkamers in Albergen is van oorsprong een tegelzetbedrijf. En dat is nog steeds zichtbaar. In onze luxe showroom treft u een grote tegelafdeling aan. Ons grote assortiment tegels biedt de mogelijkheid om voor elke ruimte in uw huis een mooie tegelcombinatie samen te stellen.

LEES MEER

  Over ons - 4. Oude Geerdink Specialiteitenblok
  Over ons - 4. Oude Geerdink Specialiteitenblok

Waterontharders

In de omgeving van Albergen, Almelo en Borne hebben we veel last van hard water. Dit is nadelig voor de badkamer. Kalk zet zich af op uw douchedeur of kranen. Dit geeft een lelijke witte aanslag. Om dit te voorkomen kunt u een waterontharder laten plaatsen. We kunnen hierover uitgebreid adviseren.

LEES MEER

De zekerheid van Oude Geerdink tegels & badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Oude Geerdink tegels & badkamers dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Wij scoren een
9
08-06-2018
Waardering van onze klanten Bij problemen, komen ze direct met oplossingen.
Over ons - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties