Logo Oude Geerdink
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
23 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
23Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Oude Geerdink

Tegels

Tegels Mix & Match

Tegels
mix-en-match-tegels-visgraatmotief-baden.jpg
huismerk-baden-mix-en-match-tegel-stone-badkamer-1.jpg
all-marble-lr-3.jpg
teak-maatwerk-badkamer-7.jpg
scandinavie-douche.jpg
toilet-patchwork-lr-2.jpg
modern-tones-web.jpg

Mix & Match tegels in alle vormen en maten

Tegels zijn echte smaakmakers in de badkamer. Daarom hebben we met veel aandacht het huismerk van Baden+ samengesteld. Alle kleuren en maten die op dit moment trend zijn, hebben we in het assortiment opgenomen. Mooie betonkleuren, warme wittinten, marmer- en houtstructuren die niet van echt te onderscheiden zijn. Ook qua formaat is er erg veel keuze. Van XXL-tegels voor de woonvloer of de badkamer, stijlvolle witte tegels van 30 x 90 cm, tot kleine, sfeervolle mozaïek- en patchworktegels of handgebakken tegels.

Tip: smalle tegelvoegen

Wilt u kleine, smalle voegen? Overweeg dan gerectificeerde tegels. Dit zijn tegels die recht afgezaagd zijn en hierdoor strak op elkaar te tegelen zijn. Ook deze tegels zijn onderdeel van onze huismerkcollectie.

Mix & Match tegelcollectie ontwikkeld met Sphinx

Baden+ heeft samen met Sphinx een unieke tegelcollectie ontwikkeld. U heeft de keuze uit vier fraaie trendkleuren, met of zonder decorpatroon. De kwaliteit en de verfijnde uitstraling maken deze tegels uniek. Exclusief verkrijgbaar bij Baden+ zijn de XXL-tegels van 60 x 60 cm en verzaagde strokentegels van 30 x 60 cm.

Trendtip: visgraatmotief

De nieuwste trend op tegelgebied is de visgraat trend. Langwerpige tegels worden in een visgraatmotief ingelegd. Niet alleen mooi, maar ook praktisch want de voegen geven de vloer een anti-slipeffect.

Wilt u nog meer inspiratie én een deskundig advies? Ga dan naar uw Baden+ adviseur en Mix & Match uw eigen droombadkamer!

Direct contact opnemen