Logo Oude Geerdink
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
23 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
23Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Oude Geerdink

Bad

Bad van Mix & Match

Bad
bad-xenz-charley-baden-lr-1.jpg
bad-xenz-charley-baden-lr-6.jpg
jeans-bad-web.jpg
scandinavie-badkraan.jpg
huismerk-baden-mix-en-match-badplank-1.jpg
huismerk-baden-mix-en-match-badkussen-1.jpg

Baden van Mix en Match: in alle vormen en maten

Gebruik van een bad is voor de volwassenen een rustmoment in de dag, voor de kleine kinderen juist een heerlijk speelmoment. De vorm van het bad wordt vaak bepaald door uw smaak. In de collectie van Mix & Match van Baden+ hebben we baden in allerlei vormen en maten opgenomen: van prachtig rond tot strak vierkant, van ondiep tot extra diep, vrijstaand en ingebouwd. U kunt eveneens kiezen voor een ruimtebesparende baddouchecombinatie. Ook kunt u alle baden van het huismerk van Baden+ uitbreiden met een whirpool-systeem, zodat u heerlijk kunt bubbelen in uw eigen badkamer.

Kies een bad van Mix & Match

Bij de keuze van het bad is het badkamerontwerp en het formaat van de badkamer veelal leidend. Heeft u bijvoorbeeld een kleine badkamer en wilt u toch genieten van een bad? Dan is een compact bad met afgeschuinde hoek een goede keuze. Heeft u meer ruimte en wilt u een eyecatcher? Een vrijstaand bad in acryl of fluweelachtig solid surface is dan een lust voor het oog. En wat dacht u van een half vrijstaand bad? Ook deze mogelijkheid bestaat. Hierbij heeft u toch de look van een vrijstaand bad, maar sluit de achterzijde aan op de muur. Wel zo praktisch!

Accessoires voor het bad

Zoekt u accessoires bij uw bad of uw badkamer? Het huismerk van Baden+ heeft ook leuke badaccessoires in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een badplank zodat u uw badspulletjes bij de hand heeft. Ook een hoofdkussen kan aangenaam zijn om extra comfortabel in bad te liggen. De kekke Mix & Match badkussens zijn in alle kleuren van de regenbouw verkrijgbaar. Vraag uw Baden+ winkel naar de vele mogelijkheden die de Mix & Match collectie biedt om uw bad of badkamer aan te kleden.

Wilt u nog meer inspiratie én een deskundig advies? Ga dan naar uw Baden+ adviseur en Mix & Match uw eigen droombadkamer!

Direct contact opnemen