Logo Oude Geerdink
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
23 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
23Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Oude Geerdink

Vasco

Vasco

Vasco

Vasco maakt al meer dan 40 jaar radiatoren, die de perfecte synergie zijn tussen comfort en esthetiek. Vasco produceert producten die innoveren, verrassen maar na al die 
tijd nog steeds probleemloos hun plek vinden in elk interieur. Vasco is dan ook terecht de absolute marktleider voor design- en badkamerradiatoren.

De technische kennis, die Vasco in de afgelopen 40 jaar als ‘comfortspecialist’ heeft opgedaan, leidde tot de ontwikkeling van een vloerverwarmingssysteem waarin de oplossing-op-maat centraal staat. Het resultaat is een optimaal warmtecomfort waarmee u flink bespaart op uw energiefactuur, want de vloerverwarmingssystemen van Vasco staan garant voor een snel en aangenaam warmtegevoel en zijn extreem energiezuinig door de hoge warmteafgifte in een laag temperatuurregime.

Ook de Vasco ventilatiesystemen zijn het resultaat van een jarenlange studie en ontwikkeling. Twee ventilatiesystemen zorgen voor een optimale regeling van de luchtkwaliteit in elke woon- en werkruimte. Fluisterstil en met de garantie van een maximale energiebesparing.

Deel dit item via: