Logo Oude Geerdink
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
23 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
23Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Oude Geerdink

Sunshower

Sunshower

Sunshower
Femke_sun_008_1.jpg
pure-white-frame.jpg
sunshower-model-badkamer.jpg
totaalbeeld-ingeschakeld-header.jpg
Sunshower-uv-header.jpg
_MG_3892.jpg
sunshower-model-douche.jpg
sunshower-model-badjas-2.jpg

Met de Sunshower haalt u het zonnetje in uw douchecabine. Er zijn Sunshowers met uv- en infraroodlicht of met alleen infraroodlicht. Het apparaat zet u aan tijdens het douchen. Zo kunt u douchen en tegelijkertijd genieten van de helende, warme werking van de Sunshower.

Wilt u de Sunshower uitproberen? Maak een afspraak bij uw Baden+ winkel.

Waarom een Sunshower met uv-licht?

Wist u dat uv-licht van de zon vitamine D bevat? In de winter hebben veel mensen een tekort aan vitamine D. Hierdoor voelen mensen zich minder energiek en hebben een lagere weerstand. Het uv-licht van de Sunshower is vergelijkbaar met de zomerzon. Het apparaat geeft een veilige, lage dosis uv-licht. Hierdoor wordt uw lichaam gestimuleerd om vitamine D aan te maken. Het UV-licht reguleert de biologische klok en zorgt voor een gezonde hormoonproductie. Daarnaast stimuleert ultraviolet de productie van pigment en melanine; de natuurlijke bescherming tegen zonlicht. Uw huid went geleidelijk aan het uv-licht als u de Sunshower regelmatig gebruikt. Op verantwoorde wijze krijgt u zo een gezonde blos en voelt u zich energieker. De Deluxe (Black) en Combi Sunshower bieden zowel uv-licht als Infraroodlicht.

Lees meer informatie over 'Gezond en vitaal' in uw badkamer

Waarom een Sunshower met infraroodlicht?

Het infraroodlicht is comfortabel warm en zorgt voor een optimaal begin van uw dag. Infraroodlicht kunt u niet zien, maar wel voelen. We ervaren het als warmtestraling. Vergelijk het met een zonnetje dat door uw raam heen schijnt. Op een winterse dag is het zo heerlijk genieten van de warmte op uw huid. Het warme infraroodlicht ontspant uw spieren, stimuleert uw bloedsomloop en verlicht pijn. De Pure (XL), Solo en Duo zijn infrarood Sunshowers. De Deluxe (Black) en de Combi hebben ook infraroodlicht, maar dan ook gecombineerd met uv-licht

Inbouw of opbouw Sunshower?

Een ingebouwde Sunshower laat op uw muur een glasplaat met een randje zien. Uw douchewand oogt zo strak en rustig. De meeste Sunshowers zijn inbouw: de Deluxe (infrarood en uv), Pure, Pure (XL) en Duo (alleen infrarood). Als u onvoldoende ruimte in de muur heeft of niet wilt verbouwen, dan kunt u de Sunshower ook op uw muur laten bevestigen. Sunshower komt in twee van zulke opbouw varianten: de Combi (infrarood en uv) en de Solo (alleen infrarood). De Sunshower producten kunnen we installeren in een bestaande badkamer of leveren bij een nieuwe complete badkamer. Zo kan iedereen genieten van het comfort en de helende werking van Sunshower.

Sunshower half-body prijs al vanaf € 800

Wilt u alleen uw rug of het hele lijf voorzien van de weldadige warmte van de Sunshower? U heeft namelijk de keuze uit verschillende formaten. De Deluxe, Combi, Solo en Pure XL zijn full body Sunshowers. De Sunshower Duo is voor de onderrug en benen. De Sunshower Pure is een compact half body model, speciaal voor uw onderrug. Wij leveren deze half body Sunshower vanaf de prijs van € 800.

Veiligheid Sunshower

De Sunshower is speciaal ontwikkeld voor de douche. U kunt de inbouw Sunshower zelfs in een stoomdouche plaatsen. Het is een veilig systeem dat is gekeurd en voldoet aan de Europese richtlijnen. Door de ingebouwde timer gaat de Sunshower na maximaal tien minuten automatisch uit. Daarnaast zorgt een ventilatiekanaal voor de aan- en afvoer van droge, koele lucht. Hierdoor bestaat er geen kans op oververhitting van de Sunshower. U kunt zorgeloos genieten van de weldadige warmte van de infraroodstralen.

Wellness in uw badkamer

Creëer thuis uw eigen wellnesscentrum. U kunt de inbouw Sunshower met een stoomdouche combineren. Een stoomdouche is goed voor de bloedsomloop en reinigt uw poriën. Laat u daarbij ook nog een massagedouche installeren, dan is uw wellnesscentrum compleet! De inbouw Sunshower, massagedouche en stoomcabine werken compleet ontspannend. Goed voor lichaam en geest!

Uw Baden+ winkel kan u alles vertellen over de vele pluspunten van de Sunshower en u de verschillende uitvoeringen laten zien.

Deel dit item via: