Logo Oude Geerdink
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
23 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
23Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Sealskin

over sealskin

Sealskin
Badkamer_totaal_Sealskin_2100_kwartrond_en_Encuentro_bad_met_badmeubel.jpg
Badkamer_totaal_Sealskin_5000_1_Swingdeur_met_Zijwand_en_Senso_bad.jpg
Badkamer_totaal_Sealskin_6000_Inloop_en_Chezza_bad.jpg
Sealskin_Allure_douchevloer_midden_bruin.jpg
Sealskin_duka_1700_swingdeur_met_vaste_delen_voor_nis.jpg
Sealskin_Canvas_maatwerkbad.jpg
Sealskin_Icon_square.jpg
Sealskin_Stylingpakket_Recycle.jpg

Opgericht in 1754 staat Sealskin nog altijd voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Maar de blik van Sealskin is vooral gericht op de toekomst. Sealskin investeert iedere dag in innovatie, design en duurzaamheid om het onbereikbare bereikbaar te maken. Uw wens is onze uitdaging; Sealskin streeft naar maatoplossingen die uw verwachtingen overtreffen.

Sealskin met recht een badkamerspecialist

Sealskin is met recht een badkamerspecialist te noemen. Met jarenlange ervaring op het gebied van baden, douchen, wellness en badkamersfeer, maakt Sealskin de badkamerbeleving compleet. Service staat bij Sealskin centraal; een product is immers slechts zo goed als de service er omheen. Voor Sealskin is dat de normaalste zaak van de wereld, maar wel een zaak waar elke dag volop aandacht aan wordt besteed.

Steeds een hoger niveau van producten bij Sealskin

Sealskin kijkt vooruit. Elke dag zijn de ervaren specialisten van Sealskin samen met de Baden+specialist op zoek naar een hoger niveau van badkamerbeleving. Daarbij hoort een professionele en uitgebreide productontwikkeling, uiteraard in eigen huis. Voor het beste product telt elk facet. Niet alleen op het gebied van verbeterde producteigenschappen, maar ook gericht op duurzaamheid in de breedste zin van het woord. De laatste techniek, veilig gebruik van hoogwaardige materialen, veelvuldig testen en uitproberen; alleen als alles op elkaar is afgestemd ontstaan de producten waar Sealskin trots op is.

Klik hier voor meer informatie.

Deel dit item via: