Logo Oude Geerdink
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
23 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
23Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Oude Geerdink

Geesa

Geesa badkamer accessoires

Geesa

Badkameraccessoires met het mooiste design en aandacht voor de kleinste details. Al sinds 1885 besteedt Geesa 100% aandacht aan het design, de functionaliteit en de productie van accessoires. Geesa heeft meerdere series uitgebracht, waarbij iedere serie uitblinkt in het unieke design. Alle series zijn in de ontwerpfase afgestemd op de volledige inrichting van de badkamer. Zo is er voor iedere ruimte een accessoire-lijn die past bij de stijl van de badkamer.

Alle producten van Geesa zijn ontwikkeld met het oog op kwaliteit. Alle producten voldoen aan de eisen om een leven lang mee te gaan. Zo bestaan alle accessoires uit messing, wat volledig verchroomd is. Dit zorgt ervoor dat de accessoires lang bestand zijn tegen corrosie. Door de uitstekende kwaliteit, heeft u bij Geesa altijd recht op minimaal 2 jaar garantie op alle accessoires na aankoop.

Geesa Nemox & Nemox Black

Een subtiel ontwerp met ronde accenten kenmerkt de Nemox serie van Geesa. Naast de verchroomde lijn heeft Geesa ook Nemox Black gelanceerd. Een serie met trendy matzwarte accessoires die naast het strakke design ook heel functioneel zijn. Met deze accessoires geeft u de badkamer een stoere look. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte toiletborstelhouder of een zwarte handdoekring. Deze zwarte accessoires zijn mooi in combinatie met een zwarte kraan.

Geesa AIM

De AIM-collectie is ontworpen en ontwikkeld in Amersfoort aan de Eem, waar ook de naam van de collectie met een knipoog uit voortkomt. AIM staat niet alleen voor ‘doelgericht’, maar spelt omgekeerd ook ‘MIA’, oftewel ‘Made In Amersfoort’. Kenmerkend aan deze serie is het simplistische ontwerp en de strakke geometrische vormen.

Deze collectie, bestaand uit een 20-tal accessoires, blinkt uit in functionaliteit en het minimalistische design. In de AIM-collectie vindt u onder andere handdoekringen, toiletrolhouders en haken waaraan u een handdoek of een badjas kunt ophangen. De collectie bevat ook een wc-rolhouder met een glazen plancet. Hier kunt u uw smartphone op leggen tijdens een toiletbezoek. Het plancet is ook los, zonder toiletrolhouder, verkrijgbaar.

Geesa Nelio

Nelio betekent ‘vierkant’ in het Fins. Dit komt terug in de gehele serie die bestaat uit zuivere geometrische vormen. De basis van ieder accessoire is een robuust vierkant blok, wat direct aan de muur bevestigd is. Dit blok wordt aangevuld met ronde vormen. Deze combinatie zorgt voor een spannend contrast. Door de strakke lijnen en ronde vormen is deze accessoire-lijn geschikt voor zowel een stoere, industriële badkamer als een stijlvolle, klassieke badkamer. De Nelio-collectie kunt u combineren met één van de badkamerspiegels van Geesa.

Geesa Nexx

Voor accessoires met een minimalistisch design kiest u voor de Nexx accessoire-serie. In deze serie zijn harde, strakke lijnen gecombineerd met ronde buizen. Kleed uw badkamer aan met een mooie bekerhouder of een stijlvolle douchekorf om uw douchespullen op te bergen.

Geesa Tone

Deze serie van Geesa is in 2015 bekroond met een design award. De Tone-serie is verkrijgbaar in chroom en goud. De chromen accessoires geven de badkamer een moderne uitstraling. Kiest u voor goud, dan creëert u het klassieke hotelgevoel. De Geesa Tone accessoires zijn ontworpen met krachtige lijnen en sierlijke rondingen. Door het toegankelijke design zijn deze accessoires geschikt voor ieder interieur.

Geesa Basket

Al sinds het ontstaan van Geesa in 1885 zit de Basket-serie in de collectie. Deze serie biedt al jaren gemak en comfort in de badkamer, waar u vaak te maken heeft met losse shampooflessen en doucheproducten. Met de slimme basket-oplossingen van Geesa kunt u deze spullen eenvoudig opbergen. De korven zijn gemakkelijk te plaatsen in bijvoorbeeld de douchehoek of bij het bad. Zo liggen er nooit meer losse zeepblokken, sponzen en shampooflessen in de badkamer.

Geesa spiegelcollectie

Met een spiegel uit de collectie van Geesa maakt u de badkamer helemaal compleet. De scheerspiegels van Geesa zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Kies bijvoorbeeld voor een ronde of vierkante spiegel. Deze vormen zijn verkrijgbaar als vaste spiegel of spiegel met twee armen. Hiermee kunt u de spiegel naar u toe trekken. Ook kunt u kiezen voor een variant waarbij de spiegel 3x vergroot, maar er is ook een optie die tot wel 5x vergoot.

Kom langs in onze badkamershowroom en laat u inspireren! Onze badkamerspecialisten geven u graag advies welk design goed past bij de stijl van uw badkamer.

Deel dit item via: