Logo Oude Geerdink
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
23 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
23Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Oude Geerdink

Duravit

Duravit

Duravit

Duravit is een familiebedrijf dat stijlvol sanitair levert van topkwaliteit. Het startte als een aardewerkbedrijf al in 1817. In 1842 ging het bedrijf ook sanitair vervaardigen. Vanaf 1960 richtte het zich volledig op sanitair. Inmiddels is Duravit wereldwijd een groot leverancier van sanitair van de hoogste kwaliteit, met origineel design en intelligent toegepaste techniek. Het A-merk zorgt overal ter wereld voor stijlvolle badkamerinrichtingen.

Vakmanschap en uniek design

De ontwikkeling en productie van het sanitair heeft het bedrijf volledig zelf in de hand. Tijdens het productieproces vindt veel werk nog met de hand plaats. Zo hanteert Duravit wereldwijd de hoge kwaliteitsstandaard en laat het vakmanschap zien. Dit geldt zowel voor de keramische producten als voor alle andere producten.

U herkent de producten van Duravit aan de kwaliteit, maar ook aan het unieke eigen design. Altijd even stijlvol als tijdloos van karakter. De design badkamerproducten komen tot stand in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers als Phoenix Design, Sieger Design, Kurt Merki jr. Christian Werner, en Matteo Thun. Met de bekende Franse ontwerper Philippe Starck is bijvoorbeeld de badkamerserie Me by Starck ontwikkeld. Sanitair met een prachtige, pure minimalistische uitstraling.

Bent u op zoek naar elegant sanitair? Kom dan eens langs bij een van onze showrooms en laat u adviseren over Duravit. Duravit biedt veel mogelijkheden op het gebied van badkamermeubels en baden, wellness en accessoires. Altijd met een kwaliteit van hoog niveau en een prachtige designuitstraling.

Badkamerinrichtingen

Duravit is gespecialiseerd in badmeubels, baden, wastafels en toiletten. Comfort staat hierbij voorop. Met slimme technische toepassingen maakt Duravit uw badkamer een aangename, comfortabele leefomgeving. Zo heeft Duravit bijvoorbeeld goede oplossingen voor meer veiligheid. Denk aan nachtverlichting verwerkt in badkamermeubels en goede antislip douchevloeren.

Wellness en accessoires

Het voelen van behaaglijkheid en ontspanning in de badkamer vindt Duravit van groot belang. De laatste jaren richt Duravit zich daarom steeds meer op wellnessproducten en accessoires. Met Duravit accessoires, zoals handdoekhouders, zeep- of glashouders, geeft u uw badkamer die extra sfeer en allure. En met de wellnessproducten, zoals: whirlpools, stoomdouche of de Inipi-sauna creëert u thuis in uw badkamer het ultieme rustmoment. Niet voor niks staat Duravit voor het concept: 'living barthrooms': waarmee Duravit de badkamer een plek wil maken voor ontspanning en revitalisering met verfijnde, esthetische materialen en vormen.

Deel dit item via: