Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close
Thebalux badkamermeubels - Thebalux badkamermeubels Thebalux badkamermeubels - Thebalux badkamermeubels
Badkamermeubels waar je enthousiast van wordt

Thebalux badkamermeubels

Een persoonlijke badkamer maakt van ieder huis een thuis. Thebalux heeft door de grote collectie voor iedere behoefte een passend badkamermeubel. Of je nu een voorkeur hebt voor veel opbergruimte of juist gaat voor design. Maak kennis met de Thebalux badkamermeubels! 

Thebalux badkamermeubels - 1. Thebalux uitblinkers in design en comfort

Thebalux badkamermeubels: uitblinkers in design en comfort

Wil je genoeg ruimte creëren voor handdoeken, verzorgingsproducten en andere badkamerbenodigdheden? Kies dan voor een badmeubel van Thebalux. De meubels zijn mooi en comfortabel vormgegeven in breedtematen van 60 cm tot 200 cm. Het praktische comfort is iets wat alle meubels gemeen hebben. In de meubels zijn luxe, zelfsluitende laden met demping verwerkt. Zo kun je dagelijks onbezorgd gebruik maken van je badkamermeubel. 

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Thebalux Beat 2.0

De collectie bestaat uit veertien series met ieder zijn eigen design, materiaal en karakter. De serie Thebalux Beat 2.0 is misschien wel de meest diverse serie van de collectie. Bij deze serie heb je de keuze uit in- en opliggende fronten, drie verschillende breedtes en diverse kleuren.

Thebalux badkamermeubels - 2. Thebalux compleet assortiment aan badkamermeubels
Thebalux badkamermeubels - 2. Thebalux compleet assortiment aan badkamermeubels

Thebalux Allure badkamermeubel

Geniet je van luxe in de badkamer? Dan is het Thebalux badkamermeubel Allure een prachtige keuze. Met een demping van de deuren, een design wastafelblad en de fraaie afwerking doen haar naam alle eer aan. 

Nieuwe greepmogelijkheden: Tinto

Dat Thebalux de trends op de voet volgt, bewijzen de nieuwe greepmogelijkheden Tinto. Dit zijn trendy opbouwgrepen die je kunt plaatsen op verschillende Thebalux onderkasten. Beschikbaar in vier trendy kleuren: koper, matzwart, messing, RVS en chroom. Deze greep voegt gegarandeerd een uniek tintje toe aan jouw badkamermeubel.

Thebalux badkamermeubels - Greepmogelijkheden Tinto
Thebalux - Beat - breed wastafelmeubel - wit
Thebalux - Beat - breed badkamermeubel - antraciet
Thebalux - You - Badkamermeubel
Thebalux - Ceramic - breed badkamermeubel - San Remo houtkleur

Thebalux Ceramic Line en Frozen

Een van de nieuwkomers is de serie Frozen. In de badkamers van nu zien we steeds vaker matte tinten en Frozen is daar een perfect voorbeeld van. Mat, wit, trendy en tijdloos. Een andere prachtige serie is de Thebalux Ceramic Line. Een uitgebreide serie, waarbij je de keuze hebt uit verschillende breedtematen, kleuren en wastafelbladen. Wat dacht je van een dunne wastafel van keramiek van maar 1,8 cm? Ook biedt de serie diverse mogelijkheden in grepen. Kies uit een opbouwgreep, inlaatgreep of een greeploze uitvoering.

Opbouwkommen Solid X en Stone

De series Solid X en Stone zijn echte design badkamermeubelen en onderscheiden zich door de opbouwkommen. Solid X is een exclusieve nieuwkomer dat verkrijgbaar is in 100 cm, 150 cm en 200 cm breed. De badkamermeubelen uit de serie Stone staan prachtig in een moderne badkamer, met composiet topbladen en opbouwkommen van keramiek. Door de vele breedtematen, kleuren en uitvoeringen stel je altijd een badkamermeubel samen die perfect bij je past.

THEBALUX COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken