Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Sartoria maakt Terratinta compleet
Sartoria maakt Terratinta compleet - Sartoria maakt Terratinta compleet Sartoria maakt Terratinta compleet - Sartoria maakt Terratinta compleet
Sartoria maakt elke badkamer uniek

Sartoria badkamertegels

De Sartoria tegelcollectie is speciaal ontworpen voor mensen die graag net iets anders in hun badkamer willen. Dit zie je terug in de vorm en het kleurenpalet van de tegels. Met de kleine tegels, in originele kleuren, maak je de leukste details in je badkamer. Bekijk hieronder de tegelseries van Sartoria.

Sartoria maakt Terratinta compleet - 1. Sartoria voor opvallende accenten

Sartoria voor opvallende accenten

Met de tegelseries Sartoria Artigiana of TSquare kun je een opvallende muur of speelse vloer in je badkamer realiseren. Kies bijvoorbeeld voor sprekende blok-tegels in verschillende kleurschakeringen. Of breng een spannend accent aan met de hoogglans tegels. Met de schelpvormige tegels geef je de badkamer een klassieke uitstraling en met de zeshoekige hexagontegels krijgt je badkamer een eigentijdse look.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Portugees mozaïek en decoratieve tegels

Speel in op de trend van Portugees mozaïek met Sartoria Romanza tegels in geometrische bloempatronen. Of breng leuke afwisselingen aan in je badkamer met de Sartoria Genesi tegels. Deze tegels in groen, blauw, bruin of beige tinten geven je badkamer een bijzonder speels effect.

Sartoria maakt Terratinta compleet - 2. Portugees mozaïek en decoratieve tegels
Sartoria maakt Terratinta compleet - 3. Trendy patronen met strooktegels

Trendy patronen met strooktegels

De prachtig gekleurde strooktegels van Sartoria maken je badkamer speels. Leg de tegels in een hip visgraatpatroon of een leuk dambordpatroon. Er zijn verschillende afmetingen en diverse kleuren strooktegels in het assortiment. Daarmee creëer je een persoonlijke touch. De stroken bestaan zowel in een matte als glossy uitvoering.

SARTORIA TEGELS
Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Sartoria tegels in visgraat

De Sartoria-tegelstroken zijn geschikt voor het trendy visgraatmotief. Zowel op de vloer als de muur geven visgraat tegels een eigentijds effect aan de badkamer. Het aanbrengen van deze tegels vereist veel vakkennis. De langwerpige tegels worden met een hoek van 45 graden haaks tegen elkaar geplaatst. Je kunt ervoor kiezen om de gehele wand met dit patroon te betegelen, maar een gedeelte kan natuurlijk ook. Je badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers laat je graag de mogelijkheden van de Sartoria-tegels zien.Advies bij jouw badkamertegels

Niks is zo lastig als het kiezen van je wand- en vloertegels voor de badkamer. Alleen al binnen het Sartoria-assortiment is de keuze enorm. Hoe maak je uit al die mooie tegels de juiste tegelkeuze? Kom eens langs in onze showroom. Daar kun je verschillende badkamertegels naast elkaar leggen, bekijken en voelen. Dat maakt de keuze makkelijker. Onze badkameradviseur laat je graag de verschillende Sartoria-tegels zien en kan al je vragen beantwoorden.

TERRATINTA COLLECTIE
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief