Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Primabad Original
Primabad Original - Primabad Original Primabad Original - Primabad Original
Creëer jouw droommeubel

Primabad Original

Bij de Primabad Original serie zijn design en maatwerk samengesmolten tot een flexibele meubelserie waarin je de vrijheid hebt om het badkamermeubel naar eigen wens samen te stellen. Omdat er zoveel keuze is, is het ook moeilijk om een goede samenstelling te maken. Jouw specialist van Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen helpt je graag.

Primabad Original - 1. Primabad XXL-badkamermeubel

XXL-badkamermeubel

Het Primabad Original meubel heeft variabele breedtematen, waardoor je een breedtemaat kunt kiezen die past bij jouw gezinssituatie, wensen en de afmetingen van de badkamer. De maximale breedte van dit meubel is 280 cm. Geef de badkamer een ruimtelijke uitstraling door dit meubel tegen een brede wand te plaatsen. Zo wordt de Primabad Original dé eyecatcher in de badkamer.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Maatwerk badkamermeubel

Maatwerk is het sleutelwoord bij de Primabad Original, omdat je eindeloos kunt variëren met de indeling van het meubel. De Primabad Original biedt de mogelijkheid voor twee wasbakken, waardoor er altijd ruimte is bij de wastafel. Daarnaast kunt je zelf bepalen hoe je de opbergruimte wilt inrichten.

Primabad Original - 2. Primabad original praktische oplossingen
Primabad Original - 2. Primabad original praktische oplossingen

Primabad Original lades

Met de diepe lades kun je de badkamerspullen altijd netjes uit het zicht opbergen. Het is ook mogelijk om deze lades te combineren met een open schap. Hier kun je bijvoorbeeld accessoires, zoals mooie handdoeken neerleggen. Dit brengt sfeer en warmte in je badkamer. Zo creëer je een badkamer die net even anders is dan anders. 

Eyecatcher in de badkamer

Naast de praktische eigenschappen is ook het design bepalend voor de totale look van je badkamer. De Primabad Original is leverbaar in tientallen kleuren en verschillende materialen. Combineer bijvoorbeeld een houtlook badmeubel met een solid surface wasbak om de badkamer een natuurlijk tintje te geven.

De juiste wastafel kopen

De wastafel van de Primabad Original is verkrijgbaar in een aantal soorten. Zo kun je kiezen uit materiaalsoorten, maar ook uit opbouw of inbouw. Een inbouwwastafel is praktisch en past uitstekend bij een moderne badkamer. Ronde opbouwkommen geven een speelse twist aan het meubel.

PRIMABAD COLLECTIE
07-12-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Alles transparant en duidelijk. Iedereen die heeft geholpen van het begin van de offerte tot de oplevering van de badkamer verdiend een pluim! We schrokken van de levertijd, maar het is het wachten waard geweest.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief