Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Primabad Get Up
Primabad Get Up - Primabad Get Up Primabad Get Up - Primabad Get Up
Creëer jouw droommeubel

Primabad Get Up

Het merendeel van de huizenbezitters in Nederland heeft een kleine badkamer. Toch kan een compacte badkamer heel compleet zijn. Het Primabad Get Up badkamermeubel is de perfecte oplossing voor een kleine badkamer, waar veel opbergruimte gewenst is.

Primabad Get Up - 1. Primabad badkamermeubel voor iedere kleine badkamer

Badkamermeubel voor iedere kleine badkamer

De Primabad Get Up is een compact meubel voor iedere kleine badkamer. Hij heeft een diepte van 40 cm, maar de breedte kan je zelf bepalen. Je hebt de keuze uit 7 breedtematen (60 cm t/m 120 cm), 33 decorkleuren en 7 speciale corpuskleuren. Wil je extra opbergruimte? Dan kun je het meubel combineren met een hoge kast, maar zelfs zonder deze extra optie biedt dit meubel genoeg opbergruimte.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen voor meer informatie en laat je verrassen!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Primabad Get Up meubel mogelijkheden

De wastafelkasten zijn zowel met greep als greeploos leverbaar. De luxe lades zijn voorzien van sluitdemping, zodat je ze met een lichte beweging kunt openen en sluiten. Combineer de wastafelkasten met een keramisch wastafelblad, een mineraalmarmer wastafelblad of trendy opbouwkommen.

Primabad Get Up - 2. Primabad badkamermeubel aankleden
Primabad Get Up - 2. Primabad badkamermeubel aankleden

Advies voor de kleine badkamer

Heb je een kleine badkamer en wil je de ruimte zo compleet mogelijk maken? Jouw badkameradviseur helpt je graag met een slim badkamerontwerp, waarbij de aanwezige ruimte zo efficiënt mogelijk wordt benut. Kom langs in de winkel of neem contact met ons op.

PRIMABAD COLLECTIE
07-12-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Alles transparant en duidelijk. Iedereen die heeft geholpen van het begin van de offerte tot de oplevering van de badkamer verdiend een pluim! We schrokken van de levertijd, maar het is het wachten waard geweest.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief