Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Looox Sink Collection
Looox Sink Collection - Looox Sink Collection Looox Sink Collection - Looox Sink Collection
Laat je inspireren door de mogelijkheden

Looox Sink Collection 

Looox heeft onder de naam Sink Collection diverse design waskommen in het assortiment. Stijlvol voor je badkamermeubel of wastafel! Zeker in combinatie met stoere inbouwkranen. Laat je inspireren door de diverse modellen, maten en kleuren! 

Looox Sink Collection - Ceramic

Ceramic waskommen

De waskommen uit de Sink Collection Ceramic zijn erg elegant. De waskommen hebben een moderne uitstraling, maar door het poederwitte uiterlijk zijn ze toch tijdloos. De serie heeft drie soorten waskommen: rond, vierkant en rechthoekig. De ronde versie heeft een afmeting van 400 x 150 mm, de vierkante is 410 x 410 x 145 mm en de rechthoekige variant is 490 x 400 x 45 mm. Voor welke variant kies jij? 

Ceramic Raw

Ceramic Raw is een stoere serie uit de Looox Sink Collection. Met de vier unieke kleuren geef je de badkamer meteen een gewaagd uiterlijk. Kies je voor roest, lichtgrijs, donkergrijs of zwart? Iedere waskom heeft zijn eigen unieke tekening. De waskommen worden namelijk met de hand ruw afgewerkt. De blikvangers hebben een afmeting van 400 x 150 mm en voelen zich thuis in iedere badkamer. 

Opbouwkom met robuuste roest uitstraling
Looox Sink Collection - ceramic raw en stone

Stoere Stone waskom

Wil je een echt natuurproduct in huis? De stoere Stone waskommen zijn gemaakt van natuursteen. Verkrijgbaar in twee varianten: Stone Low en Stone High. Zoals de naam al doet vermoeden is de Stone Low laag, met een afmeting van 420 x 130/200 mm. De voorzijde is korter dan de achterzijde, waardoor de kom als het ware afloopt. De Stone High is een hoge variant met een afmeting van 420 x 130/200 mm. 

Terrazzo waskommen

Met de Terrazzo waskommen speelt Looox helemaal in op de woontrend. De oorsprong van Terrazzo ligt in Italië, waar materialen als zand, cement en natuursteenkorrels werden vermengd tot één mengsel. Het Terrazzo-patroon geeft de waskommen een speels en tegelijk stoer uiterlijk. Doordat deze Looox waskommen met de hand gemaakt zijn, heb je altijd een uniek pareltje in je badkamer. Wil jij ook zo’n originele waskom? Je kunt kiezen uit drie mooie kleuren: Grey, Beige of Black. Ook fijn: dankzij de verfijnde gladde afwerking zijn de Terrazzo waskommen eenvoudig te reinigen.

Looox Sink Collection - terrazzo waskommen
Looox Sink Collection - Mini waskommen

Mini waskom: ideaal voor in de toiletruimte

Vind jij dat jouw toiletruimte dezelfde styling verdient als de badkamer? Dan hebben we goed nieuws voor je: de waskommen van Looox zijn nu ook in het klein verkrijgbaar, speciaal voor toiletruimtes. De mini-waskommen, met een doorsnede van 23 cm, zijn verkrijgbaar in wit, lichtgrijs, donkergrijs, zwart, roest en terrazzo. Combineer de waskom met een wastafelblad uit de Looox Wood Collection of een stoer effect in jouw toiletruimte.

LOOOX SINK COLLECTION: ECHTE BLIKVANGERS IN DE BADKAMER
Looox - Sink Collection - waskom - rond
Looox - Sink Collection - beton
Looox - Sink Collection - waskom - vierkant afgeronde hoek
Looox - Sink Collection - waskom - zwart
LOOOX COLLECTIE
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief