Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close
Looox
Looox - Looox Looox - Looox
Eigenzinnig design van stoer rvs of eiken

LoooX

Ben je op zoek naar stoere accessoires, meubels of opbergmogelijkheden voor je badkamer? Bekijk dan de uitgebreide collectie badkamerproducten van LoooX. Het eigenzinnige Nederlandse merk focust zich op spiegels, rvs en eikenhouten accessoires en meubels, zoals inbouwnisjes voor je shampooflessen en inbouw toiletrolhouders. Met zorg ontworpen en van een Hollandse kwaliteit.

Bekijk de collectie

LoooX CL1 inbouw toiletrolhouder en toiletborstelhouder

Kwaliteit van Nederlandse bodem

Looox maakt producten die je badkamer een extra touch geven. De stoere designs zijn met vakmanschap gemaakt van hoogwaardig rvs en massief eiken. Het design is altijd even stijlvol als praktisch. Je hoeft de wc-rollen niet meer op te stappelen in de hoek van je toiletruimte of badkamer. Met Looox berg je ze uit het zicht op in een fraaie rvs nis. En zo biedt Looox talloze oplossingen, ontwikkeld en gemaakt met Hollands vernuft. Je badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen vertelt je graag meer over Looox.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Jouw unieke stijl met LoooX

LoooX ontwikkelt mooie combinaties van producten voor de badkamer en het toilet. Met inspiratie uit woonruimtes, trends en de natuur is een veelzijdige collectie gecreëerd. Door uiteenlopende stijlen met elkaar te combineren kun je jouw unieke LoooX stijl in de badkamer en het toilet creëren. LoooX is altijd in beweging en vult de collectie aan volgende de laatste trends. 

Ontdek meer informatie op de website van LoooX

LoooX Silestone Wooden Box met stijlvolle badkamer accessoires
LoooX Silestone wash wasbak in combinatie met massief eiken badkamermeubel

Balanced

Bij deze stijl is de badkamer volledig in evenwicht. De basis wordt gevormd door zachte aardetinten, natuurlijke materialen en een verfijnd lijnenspel. Alle producten ademen natuurlijke puurheid: van een eiken badkamermeubel en eiken wandplankjes tot een ronde spiegel en mat witte lampen. Tover jouw badkamer om in een ruimte van sereniteit met de 'LoooX Balanced' stijl als basis.
 

Statement

Met deze LoooX woonstijl word je blik gevangen door een aantal echte eyecatchers. Producten springen eruit door sterke kleurcontrasten en stoere materialen als keramiek of Silestone. Zo wordt het wow-effect van deze royale matzwarte waskom versterkt door een marmerlook witte wastafel. Zet deze badkamerstijl kracht bij door te kiezen voor eigenaardige elementen, zoals een spiegel met ledverlichting en een zichtbaar sifon.

LoooX keramische waskom in matzwart
Massief eiken retro look badkamermeubel met gestreepte lades

New World

Natuurlijke invloeden in de badkamer versterken het gevoel van rust. LoooX werkt graag met pure materialen en dit zie je terug in de 'New World' woonstijl. Alle elementen zijn met elkaar verbonden, wat zorgt voor harmonie in de badkamer. Unieke houtstructuren en zachte aardetinten zijn de ingrediënten voor ontspanning en reflectie. Deze badkamer houdt rekening met de toekomst. Dit geeft de focus op een wereld die duurzaamheid omarmt. 

Inspired by nature

Deze door de natuur geïnspireerde materialen bieden in het oog springende combinaties. Kies voor het sterke Dekton als je een wastafelblad met marmerkleur zoekt. Silestone heeft wasbakken contrasterende kleuren die voor 90% uit natuurlijke materialen bestaan. Pure luxe vind je met een wastafelzuil van hoogwaardig mineraal marmer. Voor een kalmer effect is het esthetische Solid Surface een uitstekende keuze.  Welke materialen passen in jouw straatje?

Afbeelding van Looox Mineral Pillar uit de Sink Collection

LoooX collectie

Looox - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Albergen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken