Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Instamat designradiator met bijzonder design
Instamat designradiator met bijzonder design - Instamat designradiator met bijzonder design Instamat designradiator met bijzonder design - Instamat designradiator met bijzonder design
Design zoals je nog nooit gezien hebt

Instamat designradiator
met bijzonder design

Instamat heeft een aantal unieke designradiatoren in het assortiment met een bijzonder design. Deze geven een bijzondere uitstraling aan je interieur. De bijzondere ontwerpen radiatoren zijn voor de echte designliefhebber! Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen laten je graag de mogelijkheden zien.

Instamat designradiator met bijzonder design - 1. Instamat designradiator Blade

Instamat designradiator Blade

Peter Rankin is de beroemde designer die de Blade designradiator heeft ontworpen. De vloeiende vorm en de uitstraling van deze verwarming passen helemaal bij de huidige designtrends. Zij is volledig gemaakt van aluminium, een duurzaam materiaal dat snel verwarmt. Je kunt kiezen voor een verticale of horizontale radiator. Voor de verticale variant is tevens een handdoekdrager leverbaar. De aansluitingen zitten achter de radiator, zodat deze niet zichtbaar zijn.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Instamat Tubone

De Instamat Tubone hangt als een kunstwerk aan de muur. De designradiator bestaat uit een ovale ronde buis met een diameter van 60 mm. Instamat kan deze radiator met een, twee of drie elementen naast elkaar of twee elementen achter elkaar leveren. Dit zorgt voor meer warmte en een bijzonder effect.

Instamat designradiator met bijzonder design - 2. Instamat Tubone
Instamat designradiator met bijzonder design - 2. Instamat Tubone

Je kunt zelf kiezen voor een horizontale of verticale verwarming. De radiator kan zowel op de vloer als aan de wand bevestigd worden. De aansluitingen bevinden zich aan de achterzijde van de radiator. Zo kun je optimaal genieten van het prachtige design.

Instamat designradiator met bijzonder design - 3. Instamat Cobra

Instamat Cobra

De Cobra designradiator van Instamat is een stoere verwarming met sierlijke vormen. De verwarmingsbuizen slingeren sierlijk omhoog als een slang. De radiator doet zijn naam dan ook eer aan. Dankzij de unieke vorm kun je de handdoeken eenvoudig drogen. Schuif de handdoek over de elementen en na het douchen heb je een warme handdoek binnen handbereik. Dit unieke item is leverbaar in verschillende kleuren en met de collectorbuis links of rechts. 

Instamat Treo en Scudi

Met de strakke lijnen en ronde vormen past de Treo designradiator van Instamat perfect bij een trendy badkamer. Op de buisradiator wordt een metalen plaat bevestigd met daarin drie grote ronde gaten. Handig voor het ophangen van de handdoeken! De Treo is enkel in de maat 2030 x 398 millimeter verkrijgbaar.

Instamat designradiator met bijzonder design - 4. Instamat Treo en Scudi
Instamat designradiator met bijzonder design - 4. Instamat Treo en Scudi

Het design van de Scudi radiator komt direct tot leven door de speelse lijnen en de drie gebolde panelen. Massimo Iosa Ghini heeft deze bijzondere creatie ontworpen. De Scudi is zowel horizontaal als verticaal verkrijgbaar in de afmeting 1730 x 720 millimeter. Met een unieke kleur maak je deze radiator extra bijzonder.

MEER BIJZONDERE RADIATOREN VAN INSTAMAT
Instamat - designradiator - Tubone horizontaal wit
Instamat - Designradiator - Blade kleuren
Instamat - Designradiator - Scudi horizontaal
Instamat - Designradiator - vertikaal wit
INSTAMAT COLLECTIE
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief