Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close
Inca tegelseries - Inca tegelseries Inca tegelseries - Inca tegelseries
Tegels met liefde

Inca tegelseries

De Inca-tegels komen uit alle hoeken van de wereld. Dat zie je in de unieke verzameling van tegels: een bonte mix van handgevormde, eigenwijze en kleurrijke tegels. Of je nu op zoek bent naar een stoere industriële tegel of een speelse kleurrijke tegel, Inca heeft voor iedere stijl een leuke tegelserie.

Mirage - tegels met cementlook

De Mirage-serie van Inca bestaat uit cementlook tegels met een neutrale uitstraling. Dankzij de zachte texturen hebben de tegels een subtiel uiterlijk. De Mirage-tegels zijn er in 11 neutrale warme en koude grijstinten. Doordat de tinten zo goed bij elkaar passen kun je de tegels ook uitstekend naast elkaar gebruiken, om zo unieke combinaties te maken.

Inca tegelseries - 4. Mirage
Inca tegelseries - 4. Mirage

Leeds wandtegels

De Leeds wandtegels van Inca geven je badkamer een moderne eigentijdse uitstraling. Deze Spaanse tegels hebben een opvallend oppervlak met gekruiste lijnen. De tegels zijn verkrijgbaar in een witte en bijzondere bruine tint.

Leeds wandtegels

De Leeds wandtegels van Inca geven je badkamer een moderne eigentijdse uitstraling. Deze Spaanse tegels hebben een opvallend oppervlak met gekruiste lijnen. De tegels zijn verkrijgbaar in een witte en bijzondere bruine tint.

Inca tegelseries - 5. Leeds

Wow

De Inca Wow-serie heeft zijn naam niet voor niks. Met deze tegel voeg je een echte wow-factor aan je badkamer toe. Deze prachtige tegelserie is verkrijgbaar in diverse texturen en in een breed palet aan kleuren. Van neutraal grijs en wit, tot spectaculair geel, groen en blauw. Dankzij de verschillende vormen biedt de Wow-tegel tal van mogelijkheden voor legpratronen. Bijvoorbeeld een vissegraat, blokverband of halfsteensverband.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen voor meer informatie en laat je inspireren.

Inca tegelseries - 6. Wow

Inca: rustig én spannend tegelwerk

De Inca-collectie is heel geschikt om te variëren in formaat en legwijze. Met een combi van Inca-tegels, in dezelfde tint (ton-sur-ton) in verschillende formaten of aparte legwijzen, maak je het spannend zonder dat je badkamer druk wordt. Kies bijvoorbeeld voor de strakke Mirage-tegels en wissel deze af met spannende Wow-tegels in dezelfde kleur. Hierdoor krijg je meer reliëf. Of kies voor het leggen van tegels in een patroon. Heel trendy zijn vloeren en wanden gelegd in een visgraatpatroon of blokverband.

Inca in kleine badkamers

Let in je kleine badkamer niet alleen op de grootte en kleur van je tegels. Zorg dat je ook een goed legplan voor je tegels hebt. Want ook met lijnenspel kun je de badkamer groter laten lijken. Bijvoorbeeld met verticale lijnen in je badkamermuur. Daar zijn de tegels uit de Inca Wow-serie perfect voor. Creëer bijvoorbeeld een spannende strokenmix van gekleurde tegels voor een origineel ruimtelijk effect.

INCA COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken