Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
  • Klantwaardering
    9,2
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
HSK Walk In inloopdouche
HSK Walk In inloopdouche - HSK Walk In inloopdouche HSK Walk In inloopdouche - HSK Walk In inloopdouche
Drempeloos douchen

HSK Walk In inloopdouche

Het beeld van een douche is door de jaren heen flink veranderd. Waar de douche voorheen een praktisch onderdeel van de badkamer was, speelt design nu ook een belangrijke rol. De douche moet handig zijn in gebruik, maar het moet ook passen bij de stijl van je badkamer. Ontdek het assortiment inloopdouches en douchewanden van Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen.

HSK Walk In inloopdouche - 1. HSK inloopdouche voor iedereen

Inloopdouche voor iedereen

De Walk In inloopdouche van HSK blinkt niet alleen uit in design, het geeft je ook een ruimtelijk gevoel. Een inloopdouche is geen afgesloten ruimte, maar je kunt er toch onbezorgd genieten van een douche zonder gespetter. Doordat de ruimte niet afgesloten is, is een inloopdouche zeer geschikt is voor ouderen, kinderen of mensen met een beperking. En kies je voor een strakke douchewand dan is de inloopdouche zeer trendy. Naar wens kun je de badkamer nog veiliger maken. Laat je douchewand bijvoorbeeld behandelen met een antislip-coating.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Inloopdouche op maat in je badkamer

De Walk In douchewand van HSK is op meerdere manieren te plaatsen, waardoor er in bijna iedere ruimte een inloopdouche geplaatst kan worden. Of de inloopdouche nu in een hoek, nis of vrij in de ruimte is geplaatst, je kunt de douche altijd vrij, zonder barrières inlopen.

HSK Walk In inloopdouche - 2. HSK inloopdouche op maat in uw badkamer
Inloopdouche met glazen schuifwand

Bij Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen maken we graag een badkamerontwerp op maat. Hierin laten we de mogelijkheden van een inloopdouche zien en denken we graag met je mee over de rest van de indeling. Een badkamerontwerp bij Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen is gratis en geheel vrijblijvend.

MOGELIJKHEDEN HSK INLOOPDOUCHE
HSK - Walk In - inloopdouche
HSK Walk In K2 - inloopdouche
HSK - Walk In - inloopdouche
HSK - Walk In Pro - inloopdouche - mat zwart

Diverse soorten glas

Bij het samenstellen van De Walk In inloopdouche heb je de keuze uit diverse glassoorten, waardoor de douchewand een extra functie krijgt. Een douchewand met matglas of een wand met spiegelglas zorgt namelijk voor meer privacy in de douche.

Industriële inloopdouche

Ga voor een trendy badkamer en kies een douchewand met grijs- of gerookt glas met zwarte profielen. Dit glas is perfect te combineren met een douchecabine met profielen in de kleur matzwart of een zwarte kraan. Ga je voor helder glas? Deze glassoort laat zelfs een kleine badkamer optische groter lijken.

HSK COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken