Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Hotbath Laddy
Hotbath Laddy - Hotbath Laddy Hotbath Laddy - Hotbath Laddy
Voor extra comfort in je doucheruimte

Hotbath Laddy

Hotbath kenmerkt zich door kwalitatieve kranen van prachtig Italiaans design. Dat zie je goed terug in de Hotbath Laddy. Deze serie bestaat uit diverse opbouw en inbouwkranen voor je douche, bad en wastafel. Met een kraan van Hotbath Laddy is je badkamer compleet.

Hotbath Laddy - 1. Hotbath Diversiteit van de Hotbath Laddy

Diversiteit van de Hotbath Laddy

De Hotbath Laddy kranenserie maakt het eenvoudiger om de juiste kraan te vinden voor je badkamer. De Laddy maakt onderdeel uit van een groot assortiment aan kranen. Er is een kraan voor de wastafel, het bad en de douche. Alle kranen zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen, waardoor je de kraan perfect kunt afstemmen op je dagelijks gebruik.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Hotbath Laddy: opbouw of inbouw

Een kleine badkamer kan net zo compleet zijn als een ruime badkamer. De ruimte is hierdoor wel beperkt. Vooral bij een compact badkamermeubel is het fijn als alle ruimte benut kan worden. De meeste kranen uit de Laddy-serie zijn verkrijgbaar als opbouw- en inbouwkraan.

Hotbath Laddy - 2. Hotbath Laddy: opbouw of inbouw
Hotbath Laddy - 2. Hotbath Laddy: opbouw of inbouw

Een inbouwkraan creëert extra ruimte op de wastafel en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Hierbij kun je kiezen voor een inbouwkraan met of zonder achterplaat. Ook kun je kiezen voor een praktische opbouwkraan. De Laddy is een trendy kraan die goed past bij een strak en modern badkamermeubel.

MOGELIJKHEDEN HOTBATH LADDY
Hotbath - Laddy opbouw wastafelkraan
Hotbath - Laddy thermostaatkraan - badkraan
Hotbath - Laddy inbouw wastafelkraan
Hotbath - Laddy Ambiance doucheset

Kranen schoonmaken voor een langere levensduur

Wanneer je een Hotbath kraan aanschaft, wil je er het liefst zo lang mogelijk van genieten. Spray daarom regelmatig Baden+ sanitair reiniger op de kraan of douchekop en laat het even intrekken. Na ongeveer vijf minuten kun je de kraan schoonspoelen. Baden+ sanitair reiniger is verkrijgbaar bij je Baden+ winkel Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen.

Chroom of geborsteld nikkel?

Bij de serie Hotbath Laddy heb je de keuze uit een kraan van geborsteld nikkel of chroom. Geborsteld nikkel geeft een nostalgische uitstraling aan je kraan. Chroom heeft een koelere, strakkere uitstraling. Beide materialen beschermen je kranen goed tegen corrosie en roestvorming.

HOTBATH COLLECTIE
07-12-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Alles transparant en duidelijk. Iedereen die heeft geholpen van het begin van de offerte tot de oplevering van de badkamer verdiend een pluim! We schrokken van de levertijd, maar het is het wachten waard geweest.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief