Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close
Hotbath Cobber
Hotbath Cobber - Hotbath Cobber Hotbath Cobber - Hotbath Cobber
Trendy mogelijkheden voor je kraan of douche

Hotbath Cobber

De Hotbath Cobber-serie maakt je badkamer compleet. Met deze uitgebreide serie is het geen probleem meer om een passende kraan of douche te vinden. De gehele serie is prachtig modern vormgegeven en voorzien van waterbesparende technieken. Maak kennis met de Hotbath Cobber.

Hotbath Cobber - 1. Hotbath cobber biedt diverse mogelijkheden

Hotbath Cobber biedt diverse mogelijkheden

Met de Cobber serie van Hotbath heb je de keuze uit diverse kranen en douches voor de badkamer. Wat dacht je van een luxe vrijstaande badkraan voor de vloer, een hoofdouche met een inbouwkraan voor extra ruimte of een stijlvolle wastafelkraan? De kranen uit de serie zijn verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een kraan in stijlvol zwart of rosé goud om je badkamer een unieke sfeer te geven.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Kies voor opbouw of inbouw

Bespaar ruimte en laat je kranen inbouwen. Alle techniek is dan netjes achter de muur verwerkt, waardoor enkel de essentiële onderdelen zichtbaar zijn. De Hotbath kranen kun je allemaal laten inbouwen, inclusief de douchekraan.

Hotbath Cobber - 2. Hotbath kies voor opbouw of inbouw
Hotbath Cobber - 2. Hotbath kies voor opbouw of inbouw

Bij een opbouwkraan is de kraan op de muur of wastafel gemonteerd. Opbouwkranen zijn eenvoudig te vervangen, omdat de techniek niet in de muur is ingebouwd. Dit zorgt ervoor dat er geen hak- en breekwerk nodig is om een opbouwkraan te vervangen of te repareren bij een defect of lekkage.

Hotbath Cobber @work

De Hotbath Cobber @work is een stoere kraan, die zich helemaal thuis voelt in een industriële badkamer. De tandwielen zijn unieke blikvangers. Als je eraan draait, breng je water snel in beweging. De kraan is verkrijgbaar in vier finishes: chroom, geborsteld nikkel, matzwart en geborsteld messing. Dit model is alleen als inbouwvariant verkrijgbaar voor je wastafel, als badkraan of om je douche te bedienen.

Hotbath Cobber - 3. Cobber @Work - Cobber X
Hotbath Cobber - 3. Cobber @Work - Cobber X

Hotbath Cobber X

Een kraan met een ruw randje. De Hotbath Cobber X gaat een stap verder. Naast de kleurmogelijkheden zoals zwart, heeft deze variant een extra element. De ruwe gravure op de hendel maakt het design stoer en geeft de kraan een eigen karakter. Vraag naar deze bijzondere kraan in de winkel.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

MOGELIJKHEDEN HOTBATH COBBER

Hotbath Cobber opbouw wastafelkraan, zwart
Hotbath Cobber opbouw wastafelkraan, goud
Hotbath Cobber wastafelkraan matwit
Hotbath Cobber doucheset

Zwarte kraan van Hotbath Cobber

Met een zwarte kraan van Hotbath geef je de badkamer een stoere uitstraling. De Cobber-serie beschikt over de volgende soorten zwarte kranen: matzwart, verouderd ijzer en zwart chroom. Combineer een zwarte kraan met mooie grijstinten of tegels van wit marmer. Zo komt de zwarte kraan extra tot zijn recht.

Hotbath Cobber badkameraccessoires

Naast diverse kranen biedt het Cobber assortiment ook badkameraccessoires. Denk aan stijlvolle handdoekstangen, toiletrolhouders en zeepdispensers. Deze hebben dezelfde moderne stijl als de Cobber kranen en zijn tevens in hetzelfde kleurenpalet verkrijgbaar. Zo kun je de producten op elkaar afstemmen, voor een serene sfeer.

HOTBATH COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken