Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close
Hotbath
Hotbath - Hotbath Hotbath - Hotbath
Nederlandse onderneming met Italiaans design

Hotbath

Ben je op zoek naar een prachtige kraan? Dan ben je bij Hotbath aan het juiste adres. Zij hebben een breed assortiment aan innovatieve kranen, die garant staan voor hoge kwaliteit. Wij van Baden+ vertellen je graag meer over het assortiment van Hotbath.

BEKIJK DE COLLECTIE

Hotbath - 1. Hotbath Nederlandse onderneming

Nederlandse onderneming

Hotbath BV: een oer-Hollandse onderneming met vakmensen die kennis hebben van ontwerp-, technologie en de productie van kranen. De roots van Hotbath liggen in Nederland, maar alle producten komen tot leven in Italië. Hier werken de beste specialisten aan nieuwe ontwerpen en technologieën om je badkamer telkens iets mooier én gebruiksvriendelijker te maken. 

Het assortiment bevat meer dan 15 series in diverse stijlen, elk met een unieke uitstraling en hoogwaardige afwerking. Met een uitgebreide collectie van bijpassende accessoires kun je jouw badkamer volledig personaliseren. De Hotbath collectie is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en duurzaam. 

Oude Geerdink tegels & badkamers vertelt je graag meer over Hotbath.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Hotbath - 4. Hotbath Cold Start Systeem

Duurzaam met het Cold Start Systeem

Ruim een kwart van het huishoudelijke gasverbruik gaat op aan het verwarmen van water.* Om energieverspilling tegen te gaan, zijn vrijwel alle kranen van Hotbath voorzien van een Cold Start Systeem. Daarmee bespaar je warm water en energie zonder dat je het merkt.

Hoe gaat dat in zijn werk? Staat je kraan op een neutrale stand, dan geven de kranen van Hotbath in eerste instantie alleen koud - in plaats van lauw - water. Doordat er alleen koud water gepakt wordt, slaat de cv-ketel of andere warmtebron niet aan en dat bespaart energie. Pas als je de hendel verdraait, geeft de kraan lauw of warm water.

*Volgens Milieu Centraal 

Shower Power: Minimaal verbruik, maximaal genieten

Bij het Shower Power Systeem van Hotbath zorgt een gepatenteerd membraan ervoor dat het water in de douchekop gelijk wordt verdeeld. Zodoende kun je met minimaal waterverbruik toch optimaal douchen. 

Met deze slimme technologie werkt een douchekop met een diameter van 20 cm optimaal in combinatie met een cv-ketel vanaf CW3-waarde. Bij een hoofddouche met een diameter van 25 cm ervaar je een comfortabele waterstraal met een CW4 cv-ketel of hoger. Deze douchekoppen hebben een watertoevoer van 12 liter per minuut nodig om optimaal te werken.

Hotbath - 6. Hotbath shower power
Hotbath - 5. Hotbath EcoAir technologie van Hotbath

EcoAir technologie van Hotbath

Geniet van een comfortabele douche en help direct moeder natuur een handje. Het een hoeft het ander niet uit te sluiten. Met het EcoAir-systeem van Hotbath bespaar je namelijk ongemerkt liters water. De douchekop zuigt verse lucht aan, die vermengd wordt met water. Ook wel bekend als het venturi-effect. Het resultaat: een heerlijke douche met gevoelsmatig volle waterdruppels.

Alle opbouw hoofddouches zijn uitgerust met deze milieuvriendelijke technologie.

Hotbath collectie

Italiaans vakmanschap

Italiaans vakmanschap staat wereldwijd bekend om zijn precisie, stijl en kwaliteit. De producenten die het kraanwerk van Hotbath produceren behoren tot de allerbeste fabrikanten op het gebied van fijn metaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en assemblage.

Deze fabrieken, gevestigd aan het Ortameer, zijn een schatkamer van kennis en kunde, waar ambachtslieden met toewijding en passie de kunst van kraantechnologie perfectioneren.

Hotbath - 2. hotbath italiaans vakmanschap
Badkraan met drukverhoging

Kwaliteit als kernwaarde

Kwaliteit is de kernwaarde van de fabrieken aan het Ortameer. Elk detail, van de vorm van de hendel tot de afwerking van het oppervlak, wordt met zorg en aandacht vormgegeven. En ieder onderdeel en elk stuk kraanwerk wordt met de hand vervaardigd en ondergaat strenge controles om ervoor te zorgen dat het aan de hoogste normen voldoet.

De geborstelde afwerking van alle producten wordt met de hand aangebracht, waardoor er een ambachtelijke uitstraling ontstaat en is elke kraan uniek.

Hotbath, een duurzame keuze

Hotbath is voortdurend op zoek naar manieren om te verduurzamen. Dit begint al tijdens het ontwerpproces van de kranen, waarbij innovatieve technieken worden toegepast om energie- en waterbesparing te bevorderen. Ook tijdens de productie en het transport wordt voortdurend gekeken naar manieren om het proces nog beter en duurzamer te maken.

Zo wordt het kiezen voor duurzame kranen nog makkelijker.

Hotbath - 3. Hotbath duurzaamheid
Hotbath - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Albergen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken