Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Grohe Sensia Arena douchewc
Grohe Sensia Arena douchewc - Grohe Sensia Arena douchewc Grohe Sensia Arena douchewc - Grohe Sensia Arena douchewc
Ervaar een nieuwe dimensie van frisheid

Grohe Sensia Arena douchewc

Met een douchewc wordt je lichaam gereinigd met water. De Grohe Sensia Arena is een moderne douchewc met veel extra functies. Zo bedien je de kracht, temperatuur en de stand van de zelfreinigingssproeiers helemaal zelf. De strakke lijnen maken dit toilet tot een echte blikvanger in je badkamer. Ervaar ook de frisse beleving van een douchewc. Dan wil je waarschijnlijk nooit meer anders!

Grohe Sensia Arena douchewc - 1. Grohe Zelfreinigende technologie

Zelfreinigende technologie

De Grohe Sensia Arena douchewc is compleet voorzien van zelfreinigende technologie. Bij elke stap in het ontwerpproces heeft hygiëne voorop gestaan. Het toilet heeft speciale hygiënische coatings voor ultiem schoonmaakgemak. De dubbele douchearmen zijn antibacterieel en spoelen zichzelf krachtig schoon na elk wc-bezoek. Door de strakke lijnen van het toilet kan vuil nergens ophopen. Zo belooft dit douchetoilet optimale hygiëne.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Functies van Grohe Sensia Arena

De douchewc is voorzien van een sensor, die beweging waarneemt. Bij beweging gaat de verlichting in het toilet automatisch aan en opent de wc-deksel. Je kunt zelf de gewenste straal en temperatuur instellen. Na een toiletbezoek heb je geen toiletpapier meer nodig, dankzij de warme, zachte luchtdroger.

Grohe Sensia Arena douchewc - 2. Grohe Functies van Grohe Sensia Arena
Grohe Sensia Arena douchewc - 2. Grohe Functies van Grohe Sensia Arena

Nog een groot pluspunt: de geurafzuiging. Zo heb je geen last meer van nare luchtjes in je toiletruimte. Daarnaast kun je de douchewc gemakkelijk bedienen met een afstandsbediening of smartphoneapp. Zo past de Grohe Sensia Arena helemaal bij het leven van nu.

FUNCTIONALITEITEN GROHE SENSIA ARENA DOUCHEWC
Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Waarom een douchewc?

Schoonmaken doen we niet enkel met papier, dus waarom wel bij een toiletbezoek? Kies in plaats daarvan voor een reiniging met water: het natuurlijkste reinigingsmiddel dat er is. Zacht voor je huid en zeer effectief. Dankzij de grondige reiniging is een douchewc hygiënischer dan een gewoon toilet.

Voordelen van de Grohe Sensia Arena

Grohe Sensia Arena is een prachtige uitvinding. Het toilet reinigt met water en dit geeft een schoon gevoel. Deze douchewc van Grohe is een zeer complete douchewc, voorzien van slimme functies. Voor een zeer aantrekkelijk prijs is het dan ook de meest complete douchewc op de markt.

GROHE COLLECTIE
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief