Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Grohe
Grohe - Grohe Grohe - Grohe
Badkamerproducten van hoge kwaliteit

Grohe

Of je nu op zoek bent naar een wastafelkraan, een douche, een toilet of badkameraccessoires. Grohe biedt een divers assortiment betaalbare badkamerproducten. Het assortiment kenmerkt zich door prachtig design, gecombineerd met de nieuwste technieken. Wij stellen je graag voor aan dit veelzijdige merk.

BEKIJK DE COLLECTIE

Ontdek de Grohe Colors collectie

Met de kranen, douches, bedieningspanelen en accessoires in dezelfde kleur creëer je jouw droombadkamer. De collectie bestaat uit visueel aantrekkelijke kleuren in diverse stijlen, gekenmerkt door een strak design met een subtiele touch. Hiermee breng je het industriële karakter van mat grijs of het warme gevoel van glanzend goud prachtig naar voren. Kortom, met de Grohe Colors krijg je jouw smaak in de badkamer.

 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Afbeelding van een splash van kleuren goud, rosé, donkergrijs, chroom en grafiet
Grohe - 1. Grohe design

Grohe design voor jarenlang plezier

De kranen van Grohe zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. Ze vormen de perfecte balans tussen kwaliteit, technologie en design. De ontwerpers van Grohe komen telkens met nieuwe technieken voor ultiem comfort, extra veiligheid en duurzaamheid. Ze testen elke kraan grondig en verbeteren elk onderdeel tot in detail. Niet voor niets slepen de kranen internationale designprijzen in de wacht.

Energie- en waterbesparende technieken

Slechts drie procent van het water op aarde is drinkbaar. Met die gedachte is Grohe altijd op zoek naar waterbesparende technieken. Een kraan met Grohe SilkMove ES is energiebesparend en staat garant voor een soepele bediening. Daarnaast hebben de douches en kranen met EcoJoy een waterbesparend element, zonder in te leveren op comfort. Minder waterverbruik betekent ook dat er minder energie nodig is om het water te verwarmen. Goed voor het milieu en je portemonnee!

Grohe - 2. Grohe energie en waterbesparende technieken
Grohe - 3. Grohe Technieken voor veiligheid

Technieken voor veiligheid

Ook op het gebied van veiligheid heeft Grohe slimme technieken. Neem de Grohe Cooltouch. De buitenkant van de kraan blijft koel en de temperatuurbegrenzer zorgt ervoor dat de temperatuur niet zomaar voorbij de 38 graden gedraaid kan worden. Nog een veilige techniek is TurboStat. Thermostaatkranen met deze techniek hebben een extra gevoelig thermo-element. De gewenste temperatuur wordt in een fractie van een seconde bereikt en blijft tijdens je gehele douche gehandhaafd.

Grohe collectie
Grohe - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Albergen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Grohe - Banner - Bekijk collectie

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief