Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Gira inbouwradio
Gira inbouwradio - Gira inbouwradio Gira inbouwradio - Gira inbouwradio
Stap swingend de badkamer in

Gira inbouwradio

Terwijl je de dag begint met een verfrissende douche, luister je naar de laatste hits en actuele files met de Gira inbouwradio. Deze waterbestendige radio is geschikt voor iedere badkamer. Zo wordt een bad- of douchesessie nog meer een genietmoment.  

Gira inbouwradio - 1. Gira netjes ingebouwd

Netjes ingebouwd

Door het compacte formaat van de radio is het apparaat zeer geschikt voor kleine ruimtes. De Gira inbouwradio wordt netjes afgewerkt in de wand, waardoor je geen last heeft van lastige kabels en antennes. De luidsprekers kunnen direct naast het bedieningselement worden geplaatst. Met een tweeaderige leiding kun je de luidsprekers ook op 20 meter afstand plaatsen.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Diverse designs en mogelijkheden

De Gira inbouwradio is er voor iedere woonstijl. Kies uit verschillende kleuren en designs, zoals een modern, klassiek of trendy ontwerp. Het bedieningsgedeelte en de luidspreker van de radio kunnen gecombineerd worden met het hele Gira programma. Sluit bijvoorbeeld de badkamerverlichting aan op de radio, zodat tegelijk met het licht ook de radio automatisch in- en uitschakelt.

Gira inbouwradio - 2. Gira diverse desgin
Gira inbouwradio - 2. Gira diverse desgin

Inbouwradio upgraden

Je kunt je Gira inbouwradio op verschillende manieren upgraden. Zo kan monogeluid vervangen worden door stereogeluid. Je hoeft hiervoor alleen een extra box aan te sluiten. De Gira inbouwradio herkent direct welke box er aangesloten is en schakelt automatisch van mono naar stereogeluid.

Dockingstation van Gira

Je kunt ook kiezen voor het Gira Dockingstation. Zet je smartphone in de houder en maak met bluetooth verbinding met het dockingstation. Zo geniet je eenvoudig van je eigen muziek terwijl je een verfrissende douche of een ontspannend bad neemt.

Water besparen met muziek

Wist je dat je tijdens het douchen gemiddeld 8 liter water per minuut verbruikt? Een leuke manier om water te besparen is door een afspeellijst te maken van een beperkt aantal minuten. Luister naar de afspeellijst via het Gira dockingstation en je weet precies wanneer het tijd is om de douche uit te stappen. Al swingend bespaar je zo liters water.

GIRA COLLECTIE
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief