Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Gira in de comfortbadkamer
Gira in de comfortbadkamer - Gira in de comfortbadkamer Gira in de comfortbadkamer - Gira in de comfortbadkamer

Gira in de comfortbadkamer

De badkamer is een plek waar je veel tijd doorbrengt. Wel zo fijn als de badkamer een design heeft dat precies bij je past. Naast design is veiligheid in de badkamer minstens zo belangrijk. Gira heeft diverse oplossingen ontwikkeld op het gebied van oriëntatieverlichting, die je badkamer comfortabeler en veiliger maken.

Gira in de comfortbadkamer - 1. Gira automatische verlichting

Gira automatische verlichting

Als je ’s nachts naar het toilet moet, is het in het donker soms lastig om de lichtknop te vinden. Met automatische verlichting van Gira is dit probleem verleden tijd. Dit systeem zorgt ervoor dat het licht direct aanspringt wanneer je de ruimte binnenkomt. De verlichting is geschikt voor zowel binnen als buiten. Automatische verlichting kan namelijk ook uitstekend dienen als inbraakpreventie in de tuin.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Gira Sensotec

De Gira Sensotec is een slim systeem dat zorgt voor meer veiligheid en een betere oriëntatie in het donker. De Sensotec is voorzien van een bewegingsmelder. Wanneer je in het donker door je woning loopt, kun je de hoofdverlichting eenvoudig activeren door op 5 cm afstand van de sensor te bewegen.

Gira in de comfortbadkamer - 2. Gira Sensotec
Gira in de comfortbadkamer - 2. Gira Sensotec

De Gira Sensotec zorgt ervoor dat de omgeving subtiel verlicht wordt. Om een verblindend effect te vermijden, kun je de verlichting instellen op de gewenste sterkte. Je kunt deze oriëntatieverlichting bijvoorbeeld plaatsen bij de trap, in de gang of in de badkamer.

Gira oriëntatieverlichting

In het donker kan het vervelend zijn om een felle lamp aan te zetten. Gira heeft een uitgebreid assortiment oriëntatieverlichting ontwikkeld dat de ruimte subtiel verlicht. Denk bijvoorbeeld aan prachtige verlichte contactdozen. Met deze verlichting kun je moeiteloos de weg vinden als de zon onder is.  

Veiligheid in de badkamer

De slimme oplossingen van Gira verhogen de veiligheid in de badkamer én hebben een prachtig design. Ben je van plan om je badkamer te verbouwen? Je Baden+ badkamerspecialist  Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen maakt graag een badkamerontwerp met slimme oplossingen om je veiligheid te verhogen.

GIRA COLLECTIE
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief