Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Geberit AquaClean
Geberit AquaClean - Geberit AquaClean Geberit AquaClean - Geberit AquaClean
Reinigende werking van water

Geberit AquaClean

Geberit heeft een veelzijdige serie douchewc’s ontwikkeld: de AquaClean-serie. Deze douchewc’s reinigen met water en zijn vele malen hygiënischer dan wc-papier. Met één druk op de knop kun je het gevoel van frisheid ervaren. Naast standaard opties zijn een aantal AquaClean douchewc’s uitgerust met allerlei luxe opties. Ervaar het intens frisse gevoel zelf in de winkel!

Geberit AquaClean - 1. Geberit functies douchewc

Functies douchewc

De AquaClean-serie bestaat uit drie soorten douchewc’s: AquaClean Tuma, AquaClean Mera en AquaClean Sela. Elk model heeft verschillende functies die zorgen voor een nog betere hygiëne en comfortabel gevoel. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pulserende douchekop met massagestraal, een warme luchtföhn, een ladydouche of verlichting in het donker. Alle functies zijn met een compacte afstandsbediening te bedienen.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Gemakkelijk in onderhoud

De complete serie van Geberit AquaClean is ontworpen met het oog op optimale hygiëne. Zo wordt de douchearm voor- en na ieder gebruik automatisch schoongemaakt met water. De combinatie van een randloze toiletpot en TurboFlush-technologie zorgt voor een grondige reiniging van de toiletpot en geeft bacteriën geen kans om zich aan het oppervlak te hechten.

Geberit AquaClean - 2. Geberit gemakkelijk in onderhoud

Bij alle AquaClean modellen is het mogelijk om de toiletbril te verwijderen, zodat je deze ook tot in de kleinste hoekjes kunt schoonmaken. Gebruik voor een iedere schoonmaakbeurt de schoonmaakmiddelen van Baden+. Zo is de toiletpot binnen een mum van tijd brandschoon met de sanitairgel en verwijder je minuscule vuiltjes met Baden+ microreiniger.

GEBERIT AQUACLEAN
Geberit AquaClean Turboflush douchewc
Geberit AquaClean douchewc geurafzuiging
Geberit AquaClean douchewc sproeiarm detail
Geberit AquaClean douchewc warme lucht fohn

AquaClean modellen vergelijken

De AquaClean serie kenmerkt zich door de constante kwaliteit en uiteenlopende designs en functies. In dit overzicht kun je alle AquaClean-modellen vergelijken. Bij Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen adviseren we je graag over welk model geschikt is voor jouw dagelijks gebruik en welke toiletpot het beste past bij de stijl van je badkamer.

Douchewc zelf ervaren

Reinigen met water in plaats van toiletpapier is in het begin een beetje wennen. Voordat je een douchewc aanschaft is het belangrijk om het toilet eerst te ervaren. Bij Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen kunt je een douchewc van Geberit zelf ervaren om te beoordelen of deze manier van reinigen iets voor jou is.

GEBERIT COLLECTIE
07-12-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Alles transparant en duidelijk. Iedereen die heeft geholpen van het begin van de offerte tot de oplevering van de badkamer verdiend een pluim! We schrokken van de levertijd, maar het is het wachten waard geweest.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief