Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
 
Easy Clean schoonmaakset cadeau

Easy Clean schoonmaakset cadeau

Bekijk actie

Easy Drain
Easy Drain - Easy Drain Easy Drain - Easy Drain
Moderne douchegoten van topkwaliteit

Easy Drain

Easy Drain is de uitvinder van het drempelvrij douchen. Een douche zonder drempels. Dat geeft een mooi strak ruimtelijk effect en is extra veilig. Alle douchedrains worden gelijk met de tegelvloer in de douche weggewerkt.

Easy Drain - CB-Easydrain-oerhollands-familiebedrijf

Oer-Hollands familiebedrijf

Easy Drain is een oer-Hollands familiebedrijf. Sinds 1928 ontwerpt, ontwikkelt en produceert dit bedrijf sanitaire douche oplossingen van topkwaliteit. Innovatie en modern design staan hierbij centraal. Easy Drain wil een eenvoudige en praktische oplossing bieden voor elke klant. Elke douchegoot en doucheput uit het assortiment van Easy Drain zijn bovendien voordelig geprijsd.

Met een ruime collectie aan modellen en uitvoeringen kan Easy Drain in elke situatie geplaatst worden. Je badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers monteert probleemloos elke douchegoot van Easy Drain in je douchevloer.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De pluspunten van Easy Drain

  • Alle Easy Drain douchegoten zijn geschikt voor kleine en grote tegels en zorgen voor een elegante afwerking in je douche.
  • Verkrijgbaar in smalle en brede uitvoeringen en verschillende roostervarianten. Ook maatwerk is mogelijk.
  • Geproduceerd van roestvrijstaal van zeer hoge kwaliteit. 
  • De producten zijn eenvoudig te reinigen.
Easy Drain - CB-easydrain-merk

Easy Drain topkwaliteit

Om de beste kwaliteit te garanderen worden de producten van Easy Drain in eigen beheer geproduceerd in Nederland en Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Easy Drain heeft daarbij extra veel aandacht voor duurzaamheid en innovatie. Bij Easy Drain zijn ze steeds weer op zoek naar nog betere oplossingen om je nog meer comfort te bieden.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Easy Drain - CB-Easy Drain topkwaliteit

Exclusief design douchedrain

Easy Drain ontwerpt alle producten zelf. Met oog voor detail en het gebruiksgemak voor de klant als belangrijkste uitgangspunt. Alle producten krijgen het exclusieve ‘Dutch design’ mee. Easy Drain staat wereldwijd bekend om haar geavanceerde ontwerpen en heeft hier al veel awards mee gewonnen. Met de Easy Drain Dot & Square wonnen zij de Iconic Award: Interieur innovatie van 2016 en de Easy Drain S-line werd in 2015 genomineerd voor de German Design Award. Dit is een internationale premium prijs van het German Design Council.

Garantie bij Easy Drain

Met meer dan 80 jaar kennis en ervaring in sanitair maakt Easy Drain gegarandeerd de meest innovatieve en trendsettende douchedrains. Alle producten van Easy Drain worden gemaakt met de hoogwaardige Duitse kwaliteit en het exclusieve Nederlandse design. Alle Easy Drain producten worden aan strenge testen onderworpen. De meeste Easy Drain douchegoten beschikken over een EN 1253 certificaat. Dit is de hoogste norm voor functionaliteit.

EASY DRAIN COLLECTIE
Easy Drain - Banner - Bekijk collectie

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief