Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Duravit Me by Starck badkamer serie
Duravit Me by Starck badkamer serie - Duravit Me by Starck badkamer serie Duravit Me by Starck badkamer serie - Duravit Me by Starck badkamer serie
Complete badkamerserie, minimalistisch en tijdloos

Duravit Me by Starck badkamer serie

De complete badkamer serie van Duravit Me by Starck is ontworpen door de succesvolle Franse ontwerper Phillipe Starck. Minimalistisch, tijdloos en oogstrelend. Met deze kenmerken past de Me by Starck serie in elke badkamer. Kies je voor een elegante, natuurlijke of robuuste stijl in je badkamer? Het design van Me by Starck past ook in jouw badkamer.

Duravit Me by Starck badkamer serie - 1. Duravit de designer Philippe Starck

De designer Philippe Starck

Duravit heeft samen met Philippe Starck de badkamerserie Me by Starck ontworpen. De bekende Franse ontwerper is een veelzijdig man. Van citroenpersen, tandenborstels, slakommen tot stoelen. Hij ontwerpt zo’n beetje alles en mag zich ook architect noemen. Zo ontwierp hij openbare gebouwen als la Flamme van de Japanse Asahi-brouwerij. Zijn vormgeving is soms onnavolgbaar, maar daardoor wel herkenbaar. Zijn lijfspreuk is: Less is more. Wat we kunnen herkennen in de Duravit Me by Starck collectie.

Pure vormgeving van Me by Starck

De badkamerserie van Me by Starck staat bekend om zijn pure vormgeving. Dit zie je terug in de smalle randen van de wastafels, maar ook bij de wc’s en urinoirs. Deze dunne rand is uniek en komt tot stand door de beste materialen, speciale technieken en handwerk. Door de fijne rand krijgen de wastafels een licht uiterlijk en een diepe, comfortabele wasbak. Het geeft een minimalistische sfeer en karaktervolle uitstraling.

Duravit Me by Starck badkamer serie - 2. Duravit Pure vormgeving van Me by Starck
Duravit Me by Starck badkamer serie - 2. Duravit Pure vormgeving van Me by Starck

Toiletten met strakke vormgeving 

De wc’s en bidets zijn bijzonder licht van gewicht en de bevestiging aan de wand is niet zichtbaar. Je ziet geen bevestigingsgaten. En ook de spoelrand ontbreekt. Niet alleen draagt dit bij aan de strakke look. Het is ook nog eens bijzonder hygiënisch en comfortabel.

Wil je de badkamerserie Me by Starck in het echt bekijken? Bezoek de showroom van Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen. 

COLLECTIE ME BY STARCK
Duravit Me by Starck badkamer
Duravit Me by Starck ligbad detail
Duravit Me by Starck vrijstaand ligbad led spiegelpaneel badkamer
Duravit Me by Starck vrijstaand bad bovenaanzicht

Gecombineerd met L-Cube

Bij de wastafels van Me by Starck past de badmeubelserie Duravit L-Cube perfect. Het meubel is strak vormgegeven, met rondom lopende schaduwvoegen tussen het dekblad en de onderbouwkast. Het geeft een slank, rechtlijnig totaalbeeld. De wastafelonderkast is verkrijgbaar in allerlei kleuren en formaten. Ook heb je de keuze uit één, twee of vier schuifladen boven elkaar. De schuifladen hebben geen handgrepen en sluiten vanzelf dankzij de nieuwste Tip-on-technologie. Bijzonder is de handige vakindeling van notenhout aan de binnenzijde. Daarmee is zelfs de binnenzijde een lust voor het oog.

Me by Starck biedt ruime keuze

De producten van Me by Starck zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. De wastafels zijn niet alleen verkrijgbaar als een wastafelmeubel dat aan de muur wordt bevestigd, maar ook als een variant met chromen poten. Je hebt ook de keuze uit allerlei toiletten. Je kunt kiezen voor een staand toilet, een Rimfree wandcloset of een luxere variant met de SensoWash Slim douchewc-zitting. Het Rimfree wandtoilet is voorzien van een optimaal vormgegeven, makkelijk afneembare wc-zitting en stille sluittechniek.

DURAVIT COLLECTIE
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief