Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close
Duravit ligbaden
Duravit ligbaden - Duravit ligbaden Duravit ligbaden - Duravit ligbaden
Genieten met een grote G!

Duravit ligbaden, opperste kwaliteit

Duravit heeft een breed assortiment ligbaden. Het materiaal en de vorm zijn bepalend voor je keuze tussen diverse ligbaden en daar speelt Duravit perfect op in. Het mooie van een A-merk als Duravit is dat je de vormentaal in je badkamer volledig op elkaar kunt afstemmen. Kies je bijvoorbeeld voor het keramiek uit de Happy D.2 met zachte ronde vormen? Dan is er een bad met precies dezelfde vorm aan toe te voegen. Compleetheid, daar staat Duravit voor!

Duravit ligbaden - Uitgelicht: Duravit Luv by Cecilie Manz

Uitgelicht: Duravit Luv by Cecilie Manz

Het unieke ontwerp van de Luv-collectie, ontworpen door Cecilie Manz, brengt Scandinavisch minimalisme samen met tijdloze verfijning. Soepele contouren worden geleid door een strakke geometrie. Nauwkeurige, heldere en verfijnde vormen en randen vormen de essentie van Luv. De ontwerper werd voor deze serie geïnspireerd door een schaal gevuld met water op een tafel. Het eindresultaat is een nieuwe designtaal die soms minimalistisch en dan weer elegant is, maar altijd buitengewoon individueel te interpreteren valt.

Tijdloos in stijl en materiaal

Duravit staat voor tijdloze producten. Qua design, maar zeker ook door de toepassing van de gekozen materialen. Bij de Duravit baden kun je kiezen voor acryl of de innovatieve minerale grondstof DuraSolid®. De DuraSolid baden zijn perfect afgestemd op het design van de bijbehorende wastafels. Als vrijstaand, inbouw-, voorwand- of hoekversie: de baden overtuigen met hun precieze rechtlijnigheid en voelen aangenaam warm aan. Een voordeel van acryl is het warme, poriënvrije oppervlak. Het geeft de huid een aangenaam gevoel en de gebruiker voelt zich onmiddellijk goed. De acryl badkuip behoudt zijn kleur gedurende de volledige levensduur van het ligbad. Het materiaal is doorgeverfd, UV-stabiel en kleurecht.

Duravit ligbaden - Duravit duurzaam/Whirlpoolsystemen
Duravit ligbaden - Duravit duurzaam/Whirlpoolsystemen

Whirlpoolsystemen van Duravit

Bij het begrip wellness denken we aan ontspanning. De focus komt dan ook steeds meer te liggen op de badkamer als privé wellnessruimte. Waar kan je je immers beter ontspannen dan tussen je eigen vier muren? Een whirlpoolsysteem is dan ook de perfecte upgrade voor je ligbad. Bij Duravit heb je de keuze uit drie whirpoolsystemen. Het airsysteem beschikt over twaalf luchtjets die in de bodem van het bad ingebed zijn. Een blower blaast voorverwarmde lucht met vele kleine parels het badwater in. De jets van het Jet-Systeem bevinden zich in de zijwanden en stuwen een water-luchtmengeling in het bad. Kuiten, dijbenen en de rug worden via een druk op de knop krachtig en weldoend gemasseerd. Luxe Duravit whirlpoolbaden bieden een combinatie van beide systemen. Ze worden uitgebreid met roterende rugmassagejets, die zorgzaam op de probleemzone van de rug zijn afgestemd.

Duravit ligbaden - Duravit klassiekers

Duravit klassiekers

Duravit werkt met designers van wereldfaam. Hierdoor heeft Duravit al meerdere klassiekers in haar assortiment. Kijk bijvoorbeeld naar de Vero, de consequent rechthoekige vormen van de reeks Vero uit 2001. Nu heeft Vero Air een assortiment voor de complete badkamer, waar ook een strak bad aan is toegevoegd. Ook Cap Cod springt qua design eruit. Cape Cod combineert een origineel ontwerp met een tijdloze uitstraling. Dunne keramische randen en de organische vormgeving van het bad zijn opvallend. En niet te vergeten: de serie Philip Starck inbouwbaden en vrijstaande baden. Designliefhebbers zijn er gek op!

DURAVIT COLLECTIE BADEN

Duravit ligbad vrijstaand badkamer
Duravit half vrijstaand ligbad whirlpool
Duravit ligbad vrijstaand moderne badkamer
Duravit ligbad vrijstaand

DURAVIT COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken