Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close
Duravit
Duravit - Duravit Duravit - Duravit
Stijlvol sanitair van topkwaliteit

Duravit

Het merk Duravit staat bekend om zijn stijlvolle designs van sanitairproducten. Duravit is gestart als aardewerkbedrijf in 1817. Vanaf 1842 produceert het bedrijf sanitair en sinds 1960 is Duravit zich daar volledig op gaan richten. Inmiddels is Duravit wereldwijd een grote leverancier van sanitair van de hoogste kwaliteit. Met originele designs en intelligent toegepaste technieken. Oude Geerdink tegels & badkamers werkt daarom graag met het A-merk Duravit. Aarzel niet en kies voor een stijlvolle badkamerinrichting met design tot in de kleine details.

BEKIJK DE COLLECTIE

Duravit - Duravit vakmanschap

Vakmanschap van Duravit

De ontwikkeling en productie van het sanitair heeft Duravit volledig zelf in de hand. Tijdens het productieproces wordt veel nog met de hand gemaakt. Dit laat vakmanschap zien. Zo hanteert Duravit wereldwijd de hoogste kwaliteitsstandaard. Dit geldt zowel voor de keramische producten als voor alle andere producten uit het uitgebreide Duravit assortiment.

Je badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen vertelt je graag meer over Duravit.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Uniek design

Duravit is gespecialiseerd in badmeubels, baden, wastafels en toiletten. Je herkent de producten van Duravit aan de kwaliteit, maar ook aan het unieke design. Altijd even stijlvol en tijdloos. De design badkamerproducten komen tot stand in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers als Phoenix Design, Sieger Design en Matteo Thun. Met de bekende Franse ontwerper Philippe Starck is bijvoorbeeld de badkamerserie Me by Starck ontwikkeld. Sanitair met een pure, minimalistische uitstraling.

Duravit - Duravit uniek design
Duravit - Duravit uniek design

Duravit Artisan Lines

Duravit vervaardigt badkamermeubels en andere zorgvuldig uitgekozen sanitair op ambachtelijke wijze. Samen met internationaal gerenommeerde designers heeft Duravit de Artisan Lines gecreëerd. Deze designcollectie toont een aanzienlijke hoeveelheid kennis, vakbekwaamheid en uiterste precisie. Ze transformeren jouw badkamer tot een unieke en karakteristieke ruimte die voldoet aan de hoogste maatstaven van zowel comfort als ontwerp.

Duravit vervaardigt badkamermeubels en sanitair op ambachtelijke wijze

Duravit Me by Starck

Duravit heeft samen met Philippe Starck de badkamerserie Me by Starck ontworpen. De veelzijdige Franse designer ontwierp openbare gebouwen als la Flamme in Tokyo. Zijn vormgeving is soms onnavolgbaar, maar daardoor wel herkenbaar. Dit zien we terug in de pure vormgeving van de Me by Starck collectie. De unieke smalle randen van de wastafels, wc’s en urinoirs. Deze fijne rand komt tot stand door hoogwaardige materialen en handwerk. Zo krijgt de wasbak een minimalistische, maar karaktervolle uitstraling.

Duravit - Philippe Starck
Rond bad van Duravits White Tulipe badkamerserie

White Tulip by Starck

Philippe Starck heeft een badkamerserie voor Duravit ontworpen: White Tulipe. De organische vormen geven een verfijnde, unieke uitstraling. Neem bijvoorbeeld dit tulpvormige ligbad. Je herkent direct aan de uitlopende vorm dat dit unieke bad van de White Tulipe serie is. Het vrijstaande ligbad is in twee formaten beschikbaar: 1800 x 800 mm en 1600 x 900 mm. Deze ergonomie en afwerking zie je ook terug in de wastafels, meubels, toiletten en bidets. Combineer het met de bijpassende spiegels en kranen en creëer die hotelchic badkamer in eigen huis.

Duravit collectie

Duravit - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Albergen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken