Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close
Damixa Silhouet
Damixa Silhouet - Damixa Silhouet Damixa Silhouet - Damixa Silhouet
Elegant Scandinavisch design

Damixa Silhouet

De elegante designserie Silhouet is een slanke en aantrekkelijke serie mengkranen en douchesystemen, ontworpen door het bekroonde Deense designduo Halskov & Dalsgaard Design. De fraaie kranen uit deze serie zijn niet alleen functioneel. Het zijn echte eyecatchers in je badkamer. De Silhouet-serie is er in de uitvoeringen chroom, matzwart, matwit, staal, gepolijst messing, mat koper en mat messing.

Aanzicht van een badkamermeubel met donkergroene waskom en koperkleurige inbouw mengkraan van Damixa uit de Silhouet serie

Silhouet mengkranen 

De sierlijke Silhouet mengkranen voor de wastafel zijn verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes. Zo kun je bijvoorbeeld de hoge kraan ook met een grote waskom op een werkblad combineren. De kranen hebben naast een fraai design ook de nieuwste technische snufjes die het gebruiksgemak vergroten en de kranen waterbesparend maken. Met deze mooie Deense designkranen zet je werkelijk de puntjes op de i in je badkamer.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Geborsteld messing: elegant chic

De slanke Silhouet in geborsteld messing is een kleurrijke aanvulling op de collectie, die in lijn loopt met de laatste badkamertrends. De matte afwerking oogt chic, maar straalt tegelijkertijd rust uit. Zo zijn er legio prachtige contrasten met achterwanden mogelijk. Bijvoorbeeld shiny accenttegels, marmerlook of houtlook. De Silhouet in geborsteld messing is verkrijgbaar in diverse mengkranen, douches en accessoires. Zo creëer je eenheid in de complete badkamer door het gebruiken van eenzelfde, uitgesproken kleur.

Doucheset en mengkraan in geborsteld messing uit de Silhouet serie van Damixa

Damixa Silhouet Touchless

Een kraan gebruik je meerdere keren per dag. Voorkom de verspreiding van bacteriën en een vuile kraan die je vaak moet schoonmaken. Bij de Silhouet Touchless kraan is aanraken niet nodig. Houd je handen voor de sensor en het water stroomt uit de kraan. De kraan schakelt automatisch uit als je je handen weghaalt. Dit voorkomt onnodig waterverbruik. Je kunt eenvoudig de temperatuur en de grootte van de waterstroom afstellen met de bovenste knop. Deze hippe, Scandinavische kranen zijn verkrijgbaar in de kleuren mat zwart, mat messing en chroom.

Damixa Silhouet - Silhouet touchless & douchesystemen
Damixa Silhouet - Silhouet touchless & douchesystemen

De Silhouet douchesystemen

Misschien wel het meest opvallende product uit de Silhouet-serie is de superslanke hoofddouche. Door het slanke design lijkt deze douchekop haast te zweven. De bijpassende handdouche heeft meer body maar is net zo elegant. De Silhouet douchesystemen zijn verkrijgbaar in een inbouw- en opbouwvariant. Bij de inbouwvariant zijn de thermostaat en leiding naar de hoofddouche in de muur ingebouwd. De opbouwvariant heeft een sierlijke thermostaatkraan op de muur en een slimme glijstang die ook als waterleiding functioneert. Welke variant je ook kiest, de Silhouet-serie geeft je badkamer een verfijnde uitstraling.

Damixa Silhouet badkraan

Met de Damixa Silhouet mengkraan naast een vrijstaand bad heb je een echte blikvanger in huis. Als je de ruimte binnenkomt springt het strakke, tijdloze design in het oog. Ook de verkrijgbare kleuren tillen de Silhouet mengkraan naar een hoger niveau. Denk bijvoorbeeld aan matzwart of geborsteld koper; kleuren die contrast bieden tegen een witte badkuip. Bovendien is de badmengkraan gemakkelijk te bedienen door de handgreep naar je toe te trekken.

Damixa Silhouet vrijstaande mengkraan

Meer Damixa Silhouet

Matzwarte inbouw wastafelkraan uit de elegante Silhouet serie van Damixa
close-up van een inbouw mengkraan in geborsteld messing uit de elegante Silhouet serie van Damixa
Sfeerbeeld van een badkamer, ingericht met de Damixa Silhouet serie in graphite grey
Matzwarte inbouw doucheset uit de elegante Silhouet serie van Damixa

Damixa staat voor duurzaamheid

In de Silhouet kranen van Damixa zie je een aantal slimme vindingen terug die het duurzame en innovatieve karakter van Damixa onderstrepen. Bijvoorbeeld de temperatuurbegrenzer, een veiligheidsknop waardoor de kraan niet zomaar heter dan 38 graden wordt. De cold-start, waardoor de kraan standaard start in de koude stand. En de eco-save oplossing waarbij de kraan minder water verbruikt, zonder aan kracht te verliezen.

Ontwerp van de Silhouet kranen

De Silhouet-serie van Damixa is ontworpen door het bekroonde Deense designbureau Halskov & Dalsgaard Design. Ontwerpster Christina Halskov legt uit dat het doel met Silhouet was om een eenvoudige, moderne en aantrekkelijke serie kranen en mengkranen te ontwerpen. "De kraan is in moderne huizen naast een functioneel voorwerp ook een designelement. Wij wilden een serie échte, no-nonsense kranen ontwerpen. Kranen die heerlijk in het dagelijkse gebruik zijn en ontzettend lang meegaan, zowel qua design als productkwaliteit."

DAMIXA COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken