Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Damixa
Damixa - Damixa Damixa - Damixa
Scandinavische designkranen

Damixa

Het Scandinavische merk Damixa maakt stijlvolle kranen en designdouches van degelijke kwaliteit voor iedere badkamer. Damixa staat bekend om zijn fraaie ontwerpen, gebruiksvriendelijkheid en hoge kwaliteitsstandaard. Wij vertellen je graag meer over dit mooie merk, dat bij Oude Geerdink tegels & badkamers verkrijgbaar is. 

BEKIJK DE COLLECTIE

Damixa - 1. Damixa

Scandinavische design kranen van Damixa

Damixa werkt nauw samen met trendsettende ontwerpers uit binnen- en buitenland en staat met recht al decennialang bekend om zijn goede ontwerpen voor allerlei kranen. Je ziet in ieder Damixa-ontwerp het motto ‘When design makes sense’ terug. Vorm en functie moeten hand-in-hand gaan: uiterlijk, gebruiksgemak en slim geïntegreerde functies komen in ieder kraanontwerp bij elkaar. Dit vertaalt zich in tijdloze ontwerpen met eenvoudige lijnen en afgeronde vormen.

We vertellen je graag meer over Damixa.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Kwaliteit staat bij Damixa voorop

Iedere kraan die de Damixa-fabriek in Denemarken verlaat, is uitgebreid getest en voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaard van Damixa. Die standaard geldt voor zowel het uiterlijk als het binnenwerk van de kraan. Als je een kraan van Damixa vasthoudt, dan voel je kwaliteit. Damixa besteedt dan ook veel aandacht aan de materiaalkeuze en het productieproces. In de Damixa fabriek wordt niets aan het toeval overgelaten. Alleen het beste is goed genoeg. 

Nog veel meer achtergrondinformatie over kranen ontdek je hier.

 

Damixa - 2. Damixa
Damixa - 3. Damixa

Innovatie en duurzaamheid

Naast fraai design zijn gebruiksgemak en innovatie belangrijk voor Damixa. De kranen van Damixa hebben de afgelopen jaren dan ook regelmatig de Red Dot Design Award gewonnen, dé prijs voor vernieuwend productdesign. Het duurzame en innovatieve karakter van de kranen zie je terug in een aantal slimme vindingen:

  • temperatuurbegrenzer: veiligheidsknop waardoor de watertemperatuur niet zomaar warmer dan 38 graden wordt.
  • cold-start: de kraan gaat standaard in de koude stand aan. Zo slaat de verwarmingsketel niet onnodig aan.
  • eco-save: een slimme oplossing om water te besparen. De kraan laat minder water door, maar houdt wel een krachtige straal.

 

Damixa Collectie
Damixa - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Albergen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
07-12-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Alles transparant en duidelijk. Iedereen die heeft geholpen van het begin van de offerte tot de oplevering van de badkamer verdiend een pluim! We schrokken van de levertijd, maar het is het wachten waard geweest.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief