Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
 
SCHERP GEPRIJSD RANDLOOS DESIGN TOILET

SCHERP GEPRIJSD RANDLOOS DESIGN TOILET

BEKIJK JOUW VOORDEEL

Badenplus Collectie toilet
Badenplus Collectie toilet - Badenplus Collectie toilet Badenplus Collectie toilet - Badenplus Collectie toilet
Prachtige toiletten met de nieuwste technieken

Baden+ Collectie toilet

Het toilet is een onderdeel van ons huis waar we dagelijks gebruik van maken. Een belangrijk onderdeel van de toiletruimte dat de aandacht verdient. Baden+ heeft binnen het huismerk diverse modellen in het assortiment opgenomen. Mooi van design én voorzien van de nieuwste innovaties.

Badenplus Collectie toilet - 1. Unieke toiletten

Het toilet van de Baden+ Collectie

Het toilet moet vooral comfortabel en hygiënisch zijn. Het huismerk Baden+ bestaat uit diverse comfortabele toiletten, die allemaal zweven. Op deze manier kun je gemakkelijk onder het toilet schoonmaken. Speciaal voor de kleine toiletruimte hebben we een compact toilet ontwikkeld. Net wat korter aan de achterkant, waardoor je meer beenruimte overhoudt. Het huismerk van Baden+ biedt de juiste wc-modellen die passen bij je toiletruimte en smaak. 

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Toilet met de nieuwste techniek

Een van de nieuwste uitvindingen op toiletgebied is het randloze toilet. Doordat er geen dubbele rand aan de bovenkant van het toilet zit, kan het makkelijker en sneller schoongemaakt worden. Het randloze toilet uit de Baden+ Collectie is prachtig om te zien en heeft een softclose zitting. Dat maakt een toiletbezoek nog comfortabeler. 

Badenplus Collectie toilet - 2. De nieuwste technieken
Badenplus Collectie toilet - 2. De nieuwste technieken

Aquablade toiletspoeling 

Naast keuze in design heb je ook keuze in spoeltechniek. Zo kun je binnen ons huismerkassortiment kiezen voor de Aquablade toiletspoeling. Dit is een extra hygiënische spoeltechniek die ervoor zorgt dat er niets in het toilet achterblijft. 95% van het oppervlak wordt schoongespoeld in vergelijking met 80% bij een normaal toilet. Daarnaast is het systeem stiller en efficiënter in watergebruik. 

 

Maak de toiletruimte compleet met een fontein 

De toiletruimte is niet af zonder fontein. Een fontein is een kleine toiletwastafel, waardoor je altijd met schone handen de ruimte verlaat. De fonteinen uit de Baden+ Collectie maken we volledig op maat: in formaat, kleur én vorm. Zo heb je altijd een uniek fonteintje, wat het toilet bijzonder maakt.

Toilet in stijl met de
Baden+ Collectie accessoires

Het toilet maak je stijlvol en praktisch compleet met de accessoires van de Baden+ Collectie. Denk aan een stijlvolle closetrol, een handige handdoekhaak en een zeepdispenser voor de wand. Een borstelhouder saai? Niet met de talloze vormen en materialen waaruit je kunt kiezen bij het huismerk van Baden+. 

BADEN+ COLLECTIE
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief