Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close
Badenplus Collectie badkamerkraan
Badenplus Collectie badkamerkraan - Badenplus Collectie badkamerkraan Badenplus Collectie badkamerkraan - Badenplus Collectie badkamerkraan
Eyecatcher in je badkamer

Baden+ Collectie badkamerkraan

Kranen maken je badkamer compleet. Het zijn echte sfeermakers en ze zorgen voor optimaal gebruikscomfort met de juiste bediening. In de Baden+ Collectie, het huismerk van Baden+, vind je prachtige, kwalitatieve kranen voor iedere badkamer. In de kleur chroom en tegenwoordig ook in vele andere kleuren. Maak kennis met onze kranencollectie voor de wastafel, bad én douche.

Badenplus Collectie badkamerkraan - 1. Baden+ Collectie badkamerkraan

Baden+ Collectie badkamerkranen: perfect te combineren

Meestal kies je meerdere kranen uit voor je badkamer. Voor de douche, de wastafel en eventueel voor een bad. De kunst is om deze zorgvuldig op elkaar af te stemmen. Zo zet je met de kranen één stijl in je badkamer neer. Met de Baden+ Collectie badkamerkranen kan dat uitstekend. Binnen ons huismerk vind je een ruime keuze in mooie, kwalitatieve kranen.  

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Kranen in allerlei stijlen

De kranen uit de Baden+ Collectie vallen op door de hoogwaardige kwaliteit en mooie designs. Het kraanhuis, of de buitenkant van de kraan, bepaalt het uiterlijk. Gaat je keuze uit naar een robuuste, moderne of juist verfijnde look? Naast verschillende vormen en hoogtes heb je ook een ruime keuze in kleuren. Een kraan uit de Baden+ Collectie draagt hoe dan ook bij aan de sfeer van de badkamer of toilet. Zeker als je de kranen op elkaar afstemt. Geef bijvoorbeeld met een nieuwe kraan en matching sifon je toilet een hele nieuwe uitstraling. 

Badenplus Collectie badkamerkraan - 2. Ruime keuze in kranen
Badenplus Collectie badkamerkraan - 2. Ruime keuze in kranen

Trend: gekleurde kranen

Vroeger kozen de meeste mensen voor chroom, maar tegenwoordig zien we steeds meer gekleurde kranen in de badkamer. Dankzij de geavanceerde technologie van tegenwoordig laat onze kranen binnen de Baden+ huismerkcollectie niet alleen spannende vormen zien, maar ook allerlei kleuren, zoals messing, koper, zwart en donkergrijs (gun metal).  Geef je badkamer bijvoorbeeld een trendy look met een koperkleurige kraan of kies voor een gouden kraan voor een klassieke touch. 

De juiste kraan kiezen

Bij de keuze van een kraan gaat het om wat jij mooi vindt, maar ook om wat praktisch en comfort verhogend is. Je hebt inbouw en opbouw kranen met verschillend design, in verschillende formaten en met hoge of lage uitloop. Kies je voor een mooie opbouwkom, dan is het belangrijk om de juiste diepte en hoogte te kiezen. Een kraan uit de muur oogt niet alleen heel opgeruimd, de inbouwkraan geeft je ook meer ruimte op de wastafel. Bovendien heeft de kraan als bijkomend voordeel dat je de wastafel makkelijker schoonmaakt. 

Badenplus Collectie badkamerkraan - Badenplus Collectie kranen
Badenplus Collectie badkamerkraan - Badenplus Collectie kranen

Kraan op het toilet

Op het toilet is vaak ruimte voor een kleine fonteinkraan op het toiletmeubel. Enkel koud water is meestal voldoende. Let daarbij op de druk van de kraan om de waterhoeveelheid te bepalen en niet alles onder te spetteren. Toch is de uitstraling van de toiletkraan ook heel belangrijk voor de uitstraling van de toiletruimte. In de Baden+ Collectie vind je diverse kranen die geschikt zijn voor de toiletruimte. We adviseren je graag.

BADEN + COLLECTIE BADKAMERKRANEN

Baden+ Collectie kraan toilet fonteinkraantje
Close-up van een matzwarte kraan op een stralend wit toiletmeubel
Baden+ Collectie kraan S22 inbouwkraan chroom
Baden+ Collectie kranen doucheset

Trendtip: gekleurde kranen

Gekleurde kranen in de badkamer is een trend van nu. Het huismerk van Baden+ speelt hier op in door verschillende gekleurde kranen aan de collectie toe te voegen. Naast de klassieke chromen kraan kun je kiezen uit bijvoorbeeld: koper, messing of gun metal. De matzwarte kraan is hierbij favoriet. Deze kleur zorgt voor een robuuste, industriële look. Zeker als je de zwarte kraan combineert met een solid surface wastafel of een betonlook opbouwkom. Ook een koperen kraan geeft gelijk een sfeervol karakter aan je badkamer of toilet.

Onderhoudstips voor je kraan

Graag geven we je onderhoudstips om jarenlang plezier van je badkamerkraan te beleven. Je nieuwe kraan kun je het beste regelmatig schoonmaken met een vochtige doek. Kalkvlekken kun je voorkomen door de kraan na gebruik af te drogen met een zachte doek, zoals bijvoorbeeld een handdoek. Zo voorkom je kalkaanslag en verwijder je gelijk snel en eenvoudig oppervlakkig vuil en zeepresten die je kraan kunnen aantasten. Ook is het aan te raden om een waterontharder te installeren. Deze maakt het water zachter en zorgt voor minder kalkaanslag in de kraan. 

BADEN+ COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken