Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Badenplus Collectie Bad
Badenplus Collectie Bad - Badenplus Collectie Bad Badenplus Collectie Bad - Badenplus Collectie Bad
Waterpret in een stijlvol bad

Baden+ Collectie Bad

In bad gaan is voor de volwassenen een rustmoment, voor kleine kinderen juist een heerlijk speelmoment. In de Baden+ Collectie hebben we baden opgenomen in allerlei vormen en maten. En het fijne is: daar heb je geen grote badkamer voor nodig. In het assortiment vind  je baden voor grote én compacte ruimtes. Waterpret gegarandeerd!

Badenplus Collectie Bad - 1. Stijlvolle badkamer

Een stijlvol bad voor iedere badkamer

Bij de keuze van het bad is het badkamerontwerp en het formaat van de badkamer veelal leidend. Heb je bijvoorbeeld een kleine badkamer en wil je toch genieten van een bad? Dan is een compact bad met afgeschuinde hoek een goede keuze. Heb je meer ruimte en wil je een eyecatcher? Een vrijstaand bad in acryl of fluweelachtig solid surface is dan een lust voor het oog.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Baden in alle soorten en vormen

De vorm van het bad wordt vaak bepaald door je smaak. In de collectie van Baden+ hebben we baden in allerlei vormen en maten opgenomen: van prachtig rond tot strak vierkant, van ondiep tot extra diep, vrijstaand of ingebouwd.

Badenplus Collectie Bad - 2. Bad in alle soorten en maten
Badenplus Collectie Bad - 2. Bad in alle soorten en maten

Ieder bad heeft zijn eigen functionaliteit. Wat dacht je van een baddouchecombinatie, waardoor je extra ruimte creëert? Ook kun je alle baden van het huismerk van Baden+ uitbreiden met een whirlpool-systeem, zodat je heerlijk kunt bubbelen in je eigen badkamer.

Badthermostaat of vrijstaande kraan?

Heb je de ruimte in de badkamer voor een vrijstaand of halfvrijstaand bad? Kies dan voor een bijpassende vrijstaande badkraan uit de Baden+ Collectie. Deze wordt op de vloer bevestigd en is een echte eyecatcher in elke badkamer. Bij een inbouwbad adviseren we een badthermostaat. Deze zijn er in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, vierkant of rond, chroom of rvs. Tip: plaats daarnaast een handdouche, zodat je na gebruik het bad snel en gemakkelijk kunt reinigen. 

Badenplus Collectie Bad - Badthermostaat of vrijstaande kraan
BADEN+ COLLECTIE BADEN
Mix & Match vrijstaand ligbad met vrijstaande kraan
Mix & Match duobad ligbad inbouw met badplank
Mix & Match duobad ligbad
Mix & Match half vrijstaand bad

Vrijstaand bad in je badkamer

Dompel je je graag onder in luxe? Dan is een vrijstaand bad de perfecte keuze. Ruimtelijk, modern én luxe. Ook is er de mogelijkheid voor een half vrijstaand bad. Hierbij heb je toch de look van een vrijstaand bad, maar sluit de achterzijde aan op de muur. Wel zo praktisch!

Huismerk badaccessoires

Zoek je accessoires bij je bad of je badkamer? Het huismerk van Baden+ heeft ook leuke badaccessoires. Een badplank bijvoorbeeld. Extra handig om je boek of tablet op te leggen. Ook heeft de Baden+ Collectie hipppe badkussens in het assortiment, voor extra ligcomfort. 

BADEN+ COLLECTIE
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief