Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close
Axor One
Axor One - Axor One Axor One - Axor One
Elegant, elementair en puur

Axor One

Slanke silhouetten, afgeronde vormen en uitgebalanceerde proporties: maak kennis met Axor One. Wastafel-, douche- en badkranen in een subliem designerjasje voor elke badkamer. Speciaal aan deze serie is de Select-technologie bediening, waarmee je eenvoudig en intuïtief de watertemperatuur en -hoeveelheid controleert.

De Axor One is beschikbaar in chroom, mat zwart en 15 Axor FinishPlus oppervlakken. 

Axor One - 1. Axor One

Wat maakt Axor One zo bijzonder?

Als je hart ligt bij esthetiek zonder in te boeten op functionaliteit, dan zijn Axor One kranen jouw match. Dit is niet zomaar een kraan; het is een statement. Elke lijn, elke curve, is zorgvuldig bedacht. Niet alleen aantrekkelijk om te zien, maar ook heel intuïtief in gebruik.

De Axor One collectie is het toonbeeld van minimalistisch design. De kranen zijn echter ook gemaakt met aandacht voor duurzaamheid. Hoogwaardige materialen in een tijdloos ontwerp zorgen ervoor dat jouw investering jarenlang meegaat. 

Bezoek de showroom van Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ontworpen voor liefhebbers van stijl en innovatie

Met functies zoals de Select-technologie, waarmee je met een simpele druk op de knop de waterstroom beheert, biedt Axor One een gebruikservaring die zijn tijd ver vooruit is. 

De mechanische mengkraangrepen met Select-technologie maken een nieuwe manier van interactie mogelijk: door de greep gewoon omlaag te duwen, wordt het water aan- of uitgezet; door rechtsom te draaien wordt de temperatuur verhoogd. Eenvoudig, intuïtief en precies. 

Axor One - 2. Axor One badkamers
Axor One - 2. Axor One badkamers

Subliem design in alle hoeken van jouw badkamer

  • Op de wastafel schitteren wastafelmengkranen met een opvallend vlakke greep bovenop of de archetypisch gebogen mengkranen. Liever een aparte greep? Dan kun je kiezen uit één of twee losse grepen naast de kraan en uit wandgemonteerde opties. 
  • Onder de douche geeft de Showerpipe, een all-in-one combinatie, de keuze uit verschillende straalsoorten: Rain en PowderRain. De thermostaatmodule bevat grote, direct bedienbare Select-paddles voor een ultraprecieze bediening. 
  • Daarnaast biedt Axor ook een vloergemonteerde badkraan. De hoge, gebogen uitloop met geïntegreerde hendel zorgt ervoor dat je moeiteloos van de baduitloop op de handdouche kunt overschakelen.

Bezoek onze showroom voor meer informatie en inspiratie.

Axor ONE - sfeerimpressie

Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

AXOR COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken