Logo Oude Geerdink
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
23 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
23Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Badkamerboek

Badkamer lookbook

Badkamerboek

Baden+ lookbook: hét badkamerboek voor al uw badkamerideeën

Gratis voor u cadeau: het Baden+ badkamer lookbook. Haal hem op bij uw Baden+ badkamerspecialist. Het lookbook staat boordevol ideeën, slimme tips en leuke badkamertrends. Het helpt u op weg om uw ideale ontwerp voor uw badkamer te bepalen. Lees alles over de nieuwe trends: kranen in alle kleuren waaronder zwart, tegels met een hout- of betonlook, prachtige combinaties in kleuren en materialen en nog veel meer. Kijk binnen bij andere mensen en zie welke keuzes zij hebben gemaakt om tot hun droombadkamer te komen. Een nieuwe badkamer is een investering voor jaren. Neem dus vooral rustig de tijd om informatie te verzamelen. Bladder door ons lookbook en zet uw wensen op een rijtje. Als badkamerspecialist met jarenlange ervaring helpen we u graag op weg om al uw vragen omtrent uw badkamer te beantwoorden.

Wat maakt het verschil?

Alle badkamerspecialisten die aangesloten zijn bij Baden+ hebben één ding gemeen: passie voor sanitair! Onze vakkennis, inlevingsvermogen en creativiteit maken de geselecteerde ondernemer zo bijzonder. Dat voelt u meteen als u bij ons als Baden+ badkamerspecialist binnenkomt. De zorg voor u als klant, de uitgebreide kennis en de persoonlijke aandacht voelen direct aan als een warm bad!

Graag willen we u met het Baden+ badkamer lookbook inspireren en kennis laten maken met de vele mogelijkheden voor uw badkamer. Dé badkamercatalogus voor al uw ideeën

Het badkamerboek is gratis af te halen in uw Baden+ winkel.

Direct contact opnemen