Logo Oude Geerdink
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
23 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
23Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Oude Geerdink

Douche cabine

Douchecabine

Douche cabine
Lector_schuifdeur.jpg
Module_DD_ZW_vk.jpg
Molo_inbouw_met_Lector_inloop.jpg
Sealskin_1700_Kwartrond_luxe_802x418.jpg
Sealskin_4200_4-delige_schuifdeur.jpg
Sealskin_5000_1_cabine_Senso_bad_164x143.jpg

Waar bij de inrichting van de badkamer vele keuzes gemaakt moeten worden over de toe te passen onderdelen, zal een douchecabine in geen enkele badkamer ontbreken. Dit betekent echter niet dat er geen keuzes gemaakt dienen te worden over de uiteindelijke verschijningsvorm van deze douchecabine. Douchecabines zijn in vele varianten verkrijgbaar, van praktisch ontworpen volledig gesloten veiligheidsglazen douchecabines, met draai- of schuifdeur tot riante meerpersoons inloopdouchescabines al dan voorzien van een even royale lage dochebak. Voor een volledig instaploze douchecabine kan zelfs een smalle RVS douchegoot worden verwerkt in de tegelvloer.

Minder onderhoud aan uw douchecabine

Voor praktisch onderhoud kunnen de glazen douchewanden van de douchecabine worden voorzien van een speciale anti-kalk coating. Hierdoor kunnen de kalkdeeltjes uit het water zich moeilijker vastzetten aan de glazen wand en zal deze hierdoor langer een hygiënische uitstraling behouden.

Veilig en comfortabele douchecabine

De handdouche zelf kan gemonteerd zijn op een verstelbare wandhouder, dit in combinatie met een opbouw (thermostatische) douchemengkraan. Bij een thermostaatkraan zijn constante waterdruk en temperatuur gewaarborgd. Een veiligheidsvergrendeling zorgt ervoor dat kleine kinderen de kraan niet zo snel boven de 38ºC kunnen draaien. Een speciale doucherenovatieset kan bij vervanging van een defecte douche worden toegepast, zodat de bestaande boorgaten ter bevestiging kunnen worden (her-)gebruikt. Inbouwkranen in combinatie met een separate XL hoofddouche en zijdouches of een luxe opbouw douchepaneel brengen de douchebeleving tot ongekende hoogte.

Direct contact opnemen