Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief - Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief - Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief

Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief

Heb je plannen om je badkamer of toilet te verbouwen? Dan kom je voor veel keuzes te staan.
Welke stijl vind je mooi? En hoe kies je de beste tegelcombinatie? In de nieuwsbrief van Baden+ helpen we je in zes stappen alvast op weg.
Je vindt er alle informatie, slimme tips en adviezen die je nodig hebt om te starten met jouw droombadkamer. Heb je liever direct advies van een badkamerspecialist?
Kom dan langs in de winkel.

MELD JE DIRECT AAN

Dit kun je wekelijks verwachten

  1. Welke badkamertrends zien we in 2021?
  2. Welk badkamertype past bij jou?
  3. Met welke producten richt je de badkamer in?
  4. Hoe kies je de juiste tegels?
  5. Wat zijn de nieuwste slimme oplossingen voor het toilet?
  6. Wat kun je verwachten van een bezoek aan de winkel?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief - Wat kun je verwachten - Bezoek een winkel
Bezoek een Baden+ winkel

Direct deskundig advies in de winkel

Wil je liever direct deskundig advies van een badkamerspecialist? Kom langs in de winkel of maak online een afspraak. We geven je een rondleiding door de showroom en laten je allerlei voorbeeld badkamers zien. Ook maken we graag een uniek badkamerontwerp op maat. We zetten de koffie of thee alvast voor je klaar.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief