Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Comfortabel en veilig - Comfortabel en veilig

Comfortabele badkamer? Dit moet je weten

Met het oog op de toekomst is het goed om na te denken over een badkamer die comfortabel en veilig is. Een slimme indeling laat zien dat veiligheid, gemak én sfeer perfect samengaan. Kijk maar eens naar onze voorbeeldbadkamers, met elegante oplossingen voor extra comfort! Lees ons blog voor indelingstips, verwerk je ideeën in een 3D-ontwerp of kijk binnen bij een luxe badkamer met veilige inloopdouche. Zo doe je ideeën op voor je eigen comfort badkamer waar je nu én later unieke momenten beleeft. 

Comfortabel en veilig - Voorbeeld familiebadkamers

In deze comfortabele badkamers kun
je blijvend genieten

De badkamer is een plek om in te genieten. Niet alleen vandaag, maar ook zeker in de toekomst. Oude Geerdink tegels & badkamers heeft twee complete badkamers samengesteld die functioneel én smaakvol zijn. Een moderne badkamer voor alle leeftijden en een seniorenbadkamer met veilige aanpassingen. Beide badkamers hebben luxe functies en zijn zo ingericht dat je zorgeloos kunt ontspannen. 


BEKIJK COMFORT BADKAMERS

7 tips voor een perfect ingerichte 
comfort badkamer

Bij Oude Geerdink tegels & badkamers zijn er veel opties voor een veilige badkamer die toch trendy is. In dit blog geven je 7 tips waar een comfort badkamer aan moet voldoen en hoe je een veilige badkamer zo slim mogelijk inricht. Denk aan baden met een veilige instap, antisliptegels en een heerlijk infraroodpaneel. Zo kun je zorgeloos van je badkamer genieten. Nu en later.

LEES NU HET BLOG

 

Comfortabel en veilig - Tips voor het inrichten van de veilige badkamer
Comfortabel en veilig - comfort badkamer ontwerpen

Zelf aan de slag met een ontwerp

Na het bekijken van de voorbeeldbadkamers en slimme tips heb je misschien al een beeld bij jouw ideale comfort badkamer. Met onze 3D-ontwerptool kun je jouw ideeën uitproberen, door een eigen badkamerontwerp te maken. Natuurlijk helpt onze badkamerspecialist je ook graag met een persoonlijk ontwerp op maat. Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak.

START MET ONTWERPEN

Kijk hoe anderen het doen

Niets is leuker dan zien hoe een 3D-ontwerp verandert in een echte droombadkamer! In deze video kijk je binnen bij de comfortabele badkamer van Familie Stinesen. De grote inloopdouche met ingebouwde zitting zorgt ervoor dat de badkamer geschikt is voor nu en later. Extra speciaal door het select-systeem: "Van regen tot waterval: iedereen kan nu zijn eigen manier van douchen kiezen. Dat is zo’n luxe gevoel!” Benieuwd naar het hele verhaal? Klik dan snel verder.

LEES HET HELE VERHAAL

Comfortabel en veilig - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

Comfortabel en veilig - Banner - Bekijk collectie

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Comfortabel en veilig - Reviewblok
Wij scoren een
9.1
9.1 van 1 10
14-06-2020
Waardering van onze klanten - het meedenken, vooral in oplossingen. Ook tijdens de werkzaamheden bleef dat meedenken op de voorgrond staan. - de uitvoering, waarbij alle beloftes werden waargemaakt - de vriendelijkheid van de medewerkers, van de toonzaal tot aan de werklui.
Comfortabel en veilig - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties