Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij

Trendy badkamer

Trendy badkamer - Trendy badkamer Trendy badkamer - Trendy badkamer  

Trendy badkamer 'Modern Tones'

Een trendy badkamer is eigentijds in alle opzichten. Liefhebbers van een moderne badkamer kunnen hun hart dan ook ophalen aan onze Modern Tones New badkamer! Let vooral op de uitgesproken materiaalkeuze: hip en helemaal van deze tijd. En wat te denken van het schitterende samenspel van de matzwarte kranen en het natuurlijke badmeubel? In combinatie met de hippe, retro tegeltjes is deze trendy badkamer helemaal van nu.

Trendy badkamer - Kenmerken Modern Tones New Badkamer

Kies voor een trendy badkamer

  • Eigentijds ontwerp
  • Handgebakken tegeltjes met retro look
  • Ingenieuze glaswand
  • Zwarte kranen
  • Royale inloopdouche
  • Volop ruimte

Op zoek naar een trendy badkamer of een andere complete badkamer? Maak dan een afspraak bij je badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Ontdek de trendy badkamer

Zwarte kranen

In deze trendy badkamer springen de zwarte kranen natuurlijk direct in het oog. Maar ook de stabilisatiesteunen van de glaswand onderscheiden zich met hun bijzondere matzwarte kleur. En omdat ook de designradiator van Instamat deze sfeer doortrekt, heeft deze Modern Tones New badkamer een zeer moderne, maar ook verrassende uitstraling. Zéker in combinatie met de hippe tegeltjes uit ons Mix & Match assortiment.

Handige nis

Het ontwerp van deze trendy badkamer is naast modern en verrassend ook praktisch. Let bijvoorbeeld op de nis in de douche: handig voor onder meer uw shampooflessen. Daarnaast is er rondom de strakke waskom meer dan voldoende ruimte voor uw toiletspulletjes.

Trendy badkamer - Trendy badkamer

Trendy badkamer met slimme indeling

In de meeste badkamers staat het badkamermeubel tegen de wand. Maar in deze trendy badkamer staat het moderne meubel juist op een centrale plek. Met een slim badkamerontwerp van een van onze specialisten creëer je eenvoudig een royale inloopdouche. En dat in een kleine badkamer!

En kijk eens naar de ingenieuze glaswand van HSK. Het is een ‘normale’ wand als je onder de douche staat, maar een spiegel aan de andere zijde. Zo kun je in alle privacy douchen, terwijl een ander zich aan de wastafel opfrist.

Wil je ook een kleine badkamer met slimme indeling? Kom langs in de winkel. Onze badkamerspecialisten maken graag een persoonlijk badkamerontwerp. Hierbij wordt er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte.

Trendy badkamer met matzwarte designradiator
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Trendy badkamer met moderne matzwarte kraan
Een trendy badkamer is helemaal van deze tijd.
Veelzijdige kranen

Bij Hotbath Cobber heeft u de keuze uit maar liefst twaalf trendy kleuren. Wat dacht u van een stijlvolle matzwarte douchekraan?

Bekijk Hotbath Cobber
Trendy badkamer - Collage Modern Tones 1 - veelzijdige kranen
Veelzijdige kranen

Bij Hotbath Cobber heeft u de keuze uit maar liefst twaalf trendy kleuren. Wat dacht u van een stijlvolle matzwarte douchekraan?

Bekijk Hotbath Cobber
Trendy badkamer - Collage Modern Tones 2 - sfeervolle tegels
Sfeervolle tegels

De groene tegeltjes uit ons Mix & Match assortiment geven uw badkamer een unieke, frisse sfeer.

Meer Mix & Match tegels
Trendy badkamer - Collage Modern Tones 3 - stijlvol zwart
Stijlvol zwart

Houdt u ook van zwarte accenten in de badkamer? In dit blog vertellen wij u alles over de mogelijkheden.

Lees meer
Plattegrond Modern Tones New - Baden+

Trendy badkamer: het ontwerp

Een opvallend ontwerp met een muur in het midden als afscheiding van de douche. Tegen deze muur is het meubel geplaatst. De spiegel fungeert ook als douchewand. De inbouwkranen en de groene tegeltjes geven de vernieuwende stijl. Zelf een ontwerp maken? Ga naar onze 3D badkamer ontwerptool.

Zelf 3D ontwerpen
Gratis online tool. Krijg ideeën voor inrichting en stijl.

In deze badkamer

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief