Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close
Terrazzo toilet Terrazzo toilet - Terrazzo toilet Terrazzo toilet - Terrazzo toilet  

Ideeën voor een terrazzo toilet

Haal ook het zonnetje in huis met een terrazzo toilet! Deze speelse tegel vrolijkt elke ruimte op en past binnen veel stijlen. Hij kan eruit springen als kleurrijke confetti, stoer ogen in donkere grijstinten of een rustige basis vormen. Of je het nu als basis- of accenttegel gebruikt, ieder toilet verdient een terrazzo element. Bekijk onze voorbeeld toiletruimte en stel jouw terrazzo toilet samen bij Oude Geerdink tegels & badkamers.

Terrazzo toilet - Voorbeeld terrazzo toilet

Voorbeeld toiletruimte met terrazzo tegels

Dit vrolijke terrazzo toilet hebben we samengesteld met de mooiste merken en materialen. Het is voorzien van een luxe en innovatieve douchewc, zodat je het kleinste kamertje altijd met een schoon gevoel verlaat. En ook het kleurenpalet zit slim in elkaar. De grote terrazzo tegel zorgt voor rust. Het eikenhouten meubel ademt warmte en geeft daarmee een zachte touch aan het koele blauw van de tegels.

 • Terrazzo tegels 
 • Azuurblauw, handgebakken accenttegel
 • Matzwarte fonteinkraan 
 • Fonteincombinatie van Sjithouse (Thebalux)
 • Geavanceerde douchewc 
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Terrazzo toilet inspiratie

Veelzijdigheid van terrazzo is ongekend

De veelzijdige terrazzo print ontstaat door het toepassen van een prachtige techniek. Kleine stukjes natuursteen worden in cement of klei gedrukt en gepolijst zodra het droog is. Het interessante van deze techniek is dat er oneindig veel combinaties te maken zijn. Denk eens aan alle mogelijke kleuren, korrelgroottes en intensiteit. Daardoor past de terrazzo trendtegel in veel stijlen en badkamertrends.

In deze toiletruimte gebruiken we een lichtgrijze terrazzo als basis in combinatie met een opvallend handgebakken wandtegeltje. Het glanzende, azuurblauwe keramiek van hoge kwaliteit schittert. Droom weg bij het aanzien ervan en laat je meevoeren naar helderblauwe zeeën, witte stranden en warme zomeravonden aan de kust. Durf je wat meer uit te pakken? Ga dan voor het speelse confetti effect waarbij één van de terrazzo-kleuren terugkomt in het keramiek, het sanitair, de accessoires of een accenttegel.

Terrazzo toilet - Terrazzo toilet

Ultiem gebruiksgemak en hygiënisch schoon

Aan de terrazzo muur hangt een zeer complete en hoogwaardige douchewc. Deze is uitgerust met een automatische geurafzuiging, nachtverlichting, ruime keuze aan douchestraalsoorten en een warme luchtdroger. Ook aan automatische functies voor minimaal onderhoud en gebruikersgemak is gedacht. Zo is dit toilet randloos en komt het water uit drie hoeken om in ieder plekje te reinigen tijdens een spoeling. Vuil, kalk en bacteriën maken geen kans door de bacterie-resistente HyperClean coating, toonaangevende Aquaceramic technologie en zelfreinigende antibacteriële sproeiarmen.  

Bekijk een complete badkamer met langwerpige blauwe tegels

Bekijk deze hippe gezinsbadkamer met lichtblauwe visgraat

 

 

Sjithouse Furniture

Het diepe donkerblauw op de muur vraagt om verwarmende materialen en kleurtinten. Het levendige hout en de warme terracotta gastendoekjes staan perfect bij de koele tegeltjes. Het toiletmeubel, bestaande uit een kast en een zwart frame, is modern én praktisch. De zwarte fonteinkraan past hier perfect bij. Door niet voor een zwarte, maar een basalt waskom te kiezen, is deze samenstelling allesbehalve voorspelbaar. De volledige fonteinopstelling is een combinatie van producten van Sjithouse Furniture (Thebalux).

Terrazzo toilet - Terrazzo toilet
Terrazzo toilet - Terrazzo toilet
De terrazzo tegel kan eruit springen als kleurrijke confetti óf een rustige basis vormen. Jij kiest!

Altijd een schoon gevoel

Een douchewc bezorgt je een extra schoon gevoel na ieder toiletbezoek. En niet alleen jij voelt je schoon. Met de zelfreinigende, antibacteriële sproeiarmen en de bacterie-resistente HyperClean coating ben je verzekerd van 100% hygiëne.

Bekijk douchewc's
Terrazzo toilet - Collage luxe toilet 3 - Douchewc

Altijd een schoon gevoel

Een douchewc bezorgt je een extra schoon gevoel na ieder toiletbezoek. En niet alleen jij voelt je schoon. Met de zelfreinigende, antibacteriële sproeiarmen en de bacterie-resistente HyperClean coating ben je verzekerd van 100% hygiëne.

Bekijk douchewc's
Terrazzo toilet - Collage luxe toilet 1 - Terrazzo tegels

Terrazzo tegels

Voel je je meer aangetrokken door grijze tinten en wil je dat alle aandacht uitgaat naar de kraan? Combineer een zwart fonteinmeubel en een koperen kraan met terrazzo tegels in verschillende formaten. Subliem en stoer tegelijk!

Tegelcollectie
Terrazzo toilet - Collage luxe toilet 2 - Terrazzo waskom

Terrazzo waskom

Kun je geen genoeg krijgen van de Italiaanse terrazzo vibe? Laat het terrazzo accent terugkomen in je waskom.

Looox collectie
Terrazzo toilet - Veelgestelde vragen over een terrazzo toilet

Veelgestelde vragen over een terrazzo toilet

 • Wat is terrazzo?
  De oorsprong van Terrazzo ligt in Italië, waar materialen als zand, cement en natuursteenkorrels werden vermengd tot één mengsel. Venetiaanse arbeiders maakten deze tegels honderden jaren geleden met resten uit de marmergroeve. Zij betegelden hun terrassen (terrazzo) ermee. Vandaar de naam 'terrazzo'.
 • Terrazzo tegels op het toilet?
  De kleine toiletruimte is ook een goede plek om te experimenteren en de ruimte gedurfd in te richten. Wat dacht je van een kleurrijke terrazzo tegels op het toilet in combinatie met gekleurd keramiek? Toiletten en waskommen zijn tegenwoordig te krijgen in uiteenlopende kleuren als roze, groen, zwart, et cetera.
 • Is er een terrazzo wasbak voor het toilet?
  Speciaal voor toiletruimtes zijn de terrazzo waskommen van LoooX ook in het klein verkrijgbaar. Deze mini-waskommen hebben een doorsnede van 23 cm.
 • Een toilet zonder tegels, kan dat?
  Door het ontbreken van voegen lijkt de vloer over te gaan in de wand en lijkt de ruimte optisch groter. Mooi, maar een toilet zonder tegels is moeilijker schoon te houden. Met een grote tegel (bijv. 120 x 120 cm) heb je slechts enkele voegen en bereik je ook die optische vergroting.

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Afspraak maken