Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close
Groen toilet Groen toilet - Groen toilet Groen toilet - Groen toilet  

Een toilet in groen? Gewoon doen!

Deins je niet terug voor een opvallende accentkleur in jouw interieur? Laat je inspireren door deze hippe toiletruimte met wc in mat groen. Niks zit elkaar in de weg door de gezonde balans in kleur, vorm en textuur. Doorbreek tradities en ontdek de mogelijkheden met een groen toilet.

Toiletruimte met groen toilet

Voorbeeld toiletruimte met groen toilet

Speelse highlights zijn onderdeel van de badkamertrends van 2023. Oude Geerdink tegels & badkamers trok deze stijl door in het toilet en creëerde deze unieke variant. Het groene toilet wordt ondersteund door een rustige basis en kleurrijke accenten in groen en goud. De verschillende elementen zijn perfect in balans en bieden een wc inrichting om eindeloos van te genieten.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Toilet inspiratie groen

Inrichting groen toilet

We hebben een zwak voor het aanbrengen van kleuraccenten. We durven steeds meer kleuraccenten toe te voegen in ons interieur en dat zien we zelfs terug in het kleinste kamertje. Dit doorgaans ondergeschoven kindje kan wel wat schwung gebruiken! Een gezonde balans van highlights is essentieel, zodat niks elkaar in de weg zit. In dit toilet kozen we voor twee neutrale grijstinten en twee trendy accentkleuren: groen en goud.

Balans in kleur en vorm

In dit toilet vind je tal van subtiele contrasten terug. De matte afwerking van de wc-pot, wc-bril en fontein zijn prachtig in balans met de stralende accessoires in de kleur goud. Ook qua vorm vullen ze elkaar uitstekend aan; waar het sanitair rondingen vertoont, kenmerken de accessoires zich met hoekige vormen. Ook de betonlook tegels tonen een gebalanceerd contrast in vorm en kleur en dragen bij aan de sfeervolle inrichting.

Groen toilet - Groen toilet

WC en fontein in mat groen

We vertalen modetrends, zoals het toepassen van botanische invloeden binnen het interieur, graag naar de toiletruimte. De organische vorm van de wc-pot en wc-bril zijn een knipoog naar een natuurlijk, glooiend landschap. De groene kleur is een unieke weergave van varens en laten we ook terugkomen in het toiletmeubel. Bij deze eyecatcher zien we met een inbouwkraan en waskom de natuurlijke rondingen terug, waarbij de hoekige wastafel voor een speelse combinatie zorgt.

Een zichtbaar sifon geeft een klassieke, stijlvolle touch aan je toiletruimte.Goudkleurige toiletaccessoires

Bij dit groene toilet met betonlook tegels ogen toilet accessoires in een standaard kleur te sober. Daarom combineren we het met een wc-rolhouder, bedieningspaneel en toiletborstelhouder in de kleur goud. Ook de toiletborstel zelf kenmerkt zich met een steel in deze luxe, glanzende kleur. Zo creëerden we een shiny effect in dit toilet met groene wc, waarbij alle highlights met elkaar in balans zijn.

Een luxe bedieningspaneel geeft de finishing touch boven jouw toilet.
   

Groen toilet - Groen toilet
Groen toilet - Groen toilet
Een gezonde balans van highlights is essentieel, zodat niks elkaar in de weg zit.

Betonlook hexagontegels

Met rechthoekige grijze tegels op de ene wand en betonlook hexagon tegels op aangrenzende wand creëer je een subtiel contrast in de toiletruimte. 

Ontdek meer tegeltips
Betonlook hexagontegels uit de badkamertrends van 2023

Betonlook hexagontegels

Met rechthoekige grijze tegels op de ene wand en betonlook hexagon tegels op aangrenzende wand creëer je een subtiel contrast in de toiletruimte. 

Ontdek meer tegeltips
goudkleurige inbouwkraan

Opvallende kraan

Een kraan in een glanzende finish gaat prachtig samen met betonlook tegels. Ga je voor goud of kies je een andere kleur?

Gekleurde kranen
Randloos toilet - hangende variant

Voordelen hangend toilet

Onderhoudsvriendelijk, ruimtebesparend en vooruitstrevend; ontdek wat een hangend toilet jouw te bieden heeft.

Lees blog

Veelgestelde vragen over een groen toilet

  • Wat past bij een toiletruimte met groene wc?
    Betonlook tegels, goudkleurige toilet accessoires en een groen fontein passen goed bij een groen toilet. Een inbouw wandkraan, zichtbaar sifon en gouden bedieningspaneel zijn prachtige aanvullingen. Kies ook voor een wand met bijzondere vorm van tegels, bijvoorbeeld hexagon of mozaïek.
  • Binnen welke stijl past het groene toilet?
    Een groen toilet is een speelse verschijning dat uitstekend gaat met luxe en natuurlijke accenten. Het belangrijkste is de balans in de ruimte: niks mag elkaar in de weg zitten. Zo creëer je een sfeervolle toiletruimte met groene wc.
Groen toilet - Veelgestelde vragen over een groen toilet en toiletruimte advies
Badkamer indelen - advies vakman

Advies inrichten toilet

Inspiratie opdoen voor de inrichting van jouw groene toilet is een leuke fase. We staan graag voor je klaar om al die inspiratie in een uniek ontwerp te gieten. Daarbij adviseren we je graag over de indeling van het toilet. We zijn ook specialist op het gebied van tegels en sanitair. We weten dus snel welke toilet producten bij jouw stijl en begroting passen. We staan voor je klaar in onze showroom en tonen graag onze toilet opstellingen.   

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Afspraak maken