Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Advies van je specialist
Scandinavische badkamers - Advies specialist Scandinavische badkamer

Een badkamer met een Scandinavische sfeer

Houd je van een lichte kleuren en natuurlijke materialen? Dan is de Scandinavische stijl iets voor jou. Met houten meubels, neutrale tegels en strak design creëer je die echte Scandinavische look: ontdaan van alle poespas, sfeervol en functioneel. Dé plek waar je rust en ruimtelijkheid ervaart. Maak de Scandinavische sfeer compleet met enkele wellnessproducten. Een op maat gemaakte stoomdouche. Of een vrijstaand solid surface bad. Relaxen kun je er uitstekend! Bekijk onze Scandinavische badkamers.

Scandinavische badkamers
Producten voor de Scandinavische badkamer
Scandinavisch bad Michelle
Scandinavisch bad Rens
Scandinavisch bad HappyD2Plus
Scandinavisch bad MeByStarck
Scandinavische douche Front
Scandinavische douche Cobber
Scandinavische douche DukaPura5000
Scandinavische douche Organic
Scandinavische kraan Cobber
Scandinavische kraan Inclinata
Scandinavische kraan Organic
Scandinavische kraan PuraVida
Scandinavisch - Opbergen - Luv
Scandinavisch - Opbergen - Beat2
Scandinavisch - Opbergen - Beat2 - liggend
Scandinavisch - Opbergen - Beat
Scandinavisch Toilet DarlingNew
Scandinavisch Toilet Sela
Scandinavisch Toilet ConnectAir
Scandinavisch Toilet Acanto
Scandinavische wastafel CapeCod
Scandinavische Wastafel KeramischSpecial
Scandinavische Wastafel HappyDay2Plus
Scandinavische Wastafel Essence Ceramic Mood

Natuurlijke materialen

Scandinavië staat natuurlijk bekend om zijn hout. Het natuurlijke materiaal zie je dan ook veel terug in de Scandinavische badkamer: onder meer in de badkamermeubels. Neem bijvoorbeeld de prachtige eikenhouten meubels van Looox. Ook op de vloer en wand zien we hout terug. Vaak als een keramische tegel die eruitziet en voelt als echt hout. Combineer het met een lichte betonlook-tegel en de basis voor je Scandinavische badkamer is gelegd.

Strak design

Een Scandinavische badkamer typeert zich ook door strak design. Hierbij smelt functie en vorm vaak samen tot een prachtig, tijdloos ontwerp. Dat zie je terug in het trendy design van de kranen van het Deense merk Damixa. Ook andere merken laten zich inspireren door de stijl. Je ziet de stijl terug in het sanitair en meubels van Duravit: minimalistisch van vorm met veel aandacht voor hoogwaardige en duurzame materialen. Eenvoud in zijn puurste vorm!

Slim ontwerp voor een Scandinavische badkamer

Een luxe badkamer is er in alle soorten en maten. En het mooie is: in iedere ruimte kun je een luxe badkamer realiseren. Een slim ontwerp zorgt er namelijk voor dat kleuren, materialen en accessoires perfect op elkaar zijn afgestemd. Je specialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen vertelt je er graag meer over.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Scandinavische badkamers - Slim ontwerp voor de mooiste luxe badkamer
Scandinavische badkamers - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamerinspiratie

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief