Logo Oude Geerdink
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
23 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
23Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Oude Geerdink

Scandinavian Mix & Match

Scandinavian Mix & Match

Scandinavian Mix & Match
scandinavie-totaal.jpg
scandinavie-sfeer.jpg
scandinavie-toilet.jpg
scandinavie-douche-aan.jpg
scandinavie-badkraan.jpg

Het Mix & Match assortiment van het eigen Baden+ huismerk is de ultieme selectie sanitair producten voor uw nieuwe badkamer!

Met deze collectie kunt u wel 25 verschillende badkamers samenstellen. Onze badkameradviseurs helpen u graag in uw keuze en geven advies op maat.

Rust en ontspanning

Kent u dat? U komt thuis na een drukke werkdag of u bent de hele dag in de weer geweest met het halen en brengen van de kinderen uit school naar de sportclub of spelen bij vriendjes en vriendinnetjes … Het enige waar u nu behoefte aan heeft is rust en ontspanning. De Mix & Match Scandinavian badkamer biedt alles waar u naar zoekt!

Neem een moment voor uzelf in het vrijstaande bad, groot genoeg om heerlijk in te liggen. Of neem een verkwikkende douche. De zachte druppels op uw gezicht laat u de hectiek van de dag vergeten. Tijdens het douchen zorgt de Sunshower Combi dat uw spieren ontspannen en wordt uw lichaam gestimuleerd om vitamine D aan te maken. En u hoeft niet bang te zijn om uit te glijden onder de douche, want de douchevloer is antislip.

Badkameraccessoires

De designradiator houdt de complete badkamer heerlijk warm. En met de handige handdoekhouder biedt een warme handdoek net dat beetje extra comfort na het douchen. Met de LoooX reserverolhouder, de closetrolhouder en de closetborstelgarnituur van Geesa uit de serie Modern Art is uw badkamer altijd schoon en opgeruimd. Opgeruimd staat netjes!

Rustieke uitstraling met Scandinavische roots

De fantastische combinatie tussen lichte materialen en de tegelvloer in houtlook geven de badkamer een rustieke uitstraling. Samen met de witte kleuren van het sanitair en het badkamermeubel in hoogglans grijs krijg je het gevoel alsof je in Scandinavië bent. Benieuwd naar de overige mogelijkheden met het Mix & Match assortiment? U bent van harte welkom bij uw Baden+badkamershowroom.

Direct contact opnemen